Zoekt u een sterke bandenstelling?

In onze garage komen steeds meer mensen die hun banden willen laten vervangen. Wij merken namelijk dat steeds meer mensen bewust zijn van het feit dat zij niet het hele jaar op dezelfde banden kunnen blijven rondrijden. Dat zorgt dat wij aan het begin van de lente en aan het begin van de herfst veel mensen naar onze garage zien komen die graag hun banden willen veranderen. Wij hebben daarom een groot deel van ons bedrijf zo ingericht dat wij hen snel aan goede banden kunnen helpen. Omdat er heel veel verschillende automerken naar onze garage komen, moeten wij altijd een grote voorraad hebben liggen op het gebied van winter- en zomerbanden en dus hebben wij gekeken hoe wij onze ruimte zo goed mogelijk konden inrichten. Wij hebben toen besloten dat wij het beste een keer een bandenstelling konden kopen. Wanneer je namelijk een goede bandenstelling koopt, weet je zeker dat je hier veel banden in kunt opslaan. Ik ben daarom gaan kijken waar je moet zijn wanneer je een bandenstelling wilt kopen die ook echt veel banden kan herbergen. Ik heb toen allerlei bedrijven benaderd, maar doorgaans konden deze bedrijven mij alleen helpen aan een bandenstelling die maar een paar banden kon hebben. Ik wilde echt tientallen banden kunnen opslaan en daarom moest ik heel lang zoeken naar een bedrijf dat mij aan de juiste bandenstelling kon helpen. Ik heb uiteindelijk een heel goed bedrijf weten te vinden en ik zag hier dat zij je een bandenstelling konden leveren waar je echt veel banden in kwijt kon. Ik heb daarom bekeken wat de mogelijkheden waren om een keer met iemand van dit bedrijf te overleggen over de mogelijkheid om deze bandenstelling zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Het herfstseizoen stond namelijk weer voor de deur en dat betekende dat het voor mij belangrijk was om snel mijn bandenstelling in de werkplaats te hebben kunnen staan. Ik vond het dan ook prettig om te horen dat ik mijn bandenstelling vandaag kon bestellen en vervolgens zou men deze zo snel mogelijk gaan leveren. 

Deze bandenstelling was voordelig, doch van hoge kwaliteit

Toen ik eenmaal gezien had wat ik voor de bandenstelling moest betalen bij dit bedrijf, was het mij meteen duidelijk dat ik hier graag zaken wilde doen. Je kunt hier namelijk voor een goede prijs een sterke bandenstelling kopen en dat was alles wat ik nodig had. Ik heb daarom bekeken welk model ik wilde hebben en vervolgens heb ik deze bandenstelling gekocht. 

Ik kan nu al onze banden goed opbergen

Inmiddels staan mijn stelling in onze loods en ik kan u zeggen dat wij een zee van ruimte hebben kunnen creƫren met deze stelling. Wij kunnen dan ook zeggen dat:

  • Wij heel blij zijn met de stelling van dit bedrijf 
  • Wij dit bedrijf sterk zouden aanraden aan onze collega’s
  • Wij nu heel veel meer banden kunnen opslaan 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van europe-racking.nl, dat was namelijk het bedrijf waar wij zulke goede zaken hebben kunnen doen. U kunt hier op de site ook foto’s van de stellingen bekijken. 

Reageren is niet mogelijk