Op zoek naar catering in Goor

Dit jaar vierden mijn vrouw en ik ons tienjarig jubileum en wilden graag een mooi feest geven en veel gasten uitnodigen. Tien jaar geleden hadden wij niet veel geld om onze bruiloft groot te vieren, maar nu wilden wij wel graag veel mensen verwelkomen. Wij hadden verschillende locaties en opties bekeken, maar vonden dit toch erg duur. Uiteindelijk vonden wij een leuke zaal voor een goede prijs, maar moesten dan nog wel de catering in Goor zelf regelen. Wij kwamen uit bij het bedrijf de Bebsel en zij konden onze gasten heerlijke hapjes en een buffet serveren. Tien jaar geleden zijn mijn vrouw en ik getrouwd en nog steeds gelukkig samen. Destijds hadden wij alleen directe familie en een aantal van onze beste vrienden uitgenodigd, omdat wij geen geld hadden voor een groot feest. Dit jaar was ons jubileum en wij wilden dat deze keer groter vieren. Het leek ons een goed idee om een zaal te huren en de catering in Goor uit te laten besteden. Wij hadden ons een beetje verkeken op de kosten, want het feest zou veel duurder worden dan wij hadden gebudgetteerd. Wij dachten dat wij minder gasten moesten uitnodigen, maar gelukkig vonden wij een goede oplossing. Een van onze vrienden kon een leuke zaal aan ons verhuren voor een vriendenprijs, maar dan moesten wij wel zelf de catering regelen. Hij had te weinig personeel beschikbaar om met het eten en drinken te helpen, maar het was wel mogelijk om alleen het drinken te serveren. Dit leek ons een goede oplossing, waardoor wij naar catering in Goor op zoek gingen. Het leek ons het beste om een buffet te bestellen en wellicht een aantal hapjes. De gasten konden dan zelf uitkiezen wat ze zouden eten en een buffet is vaak voor een goede prijs te regelen.

Goede catering in Goor gevonden

Online zochten wij naar bedrijven die de catering in Goor konden verzorgen. Wij vonden een aantal bedrijven, waarna wij hun aanbod bekeken en verschillende bedrijven om een offerte vroegen. Een van de bedrijven die wij hadden gevonden was de Bebsel. Online lazen wij verschillende goede reviews over dit bedrijf en wij waren erg tevreden over de prijzen. Wij zagen dat er veel keuze was en samen konden wij het eens worden over het buffet en verschillende hapjes. Dit bedrijf kon de gehele catering in Goor voor ons verzorgen op onze locatie en wij besloten om hun aan te nemen.

Een gezellig feest en lekker gegeten

Twee weken geleden was het feest en wij hebben een zeer leuke avond gehad. De catering in Goor beviel zeer goed, want wij hebben lekker gegeten. Er was veel keuze voor al onze gasten en wij kregen diverse complimenten over de gerechten. Wij waren erg blij dat zoveel van onze vrienden en familie op ons feest konden komen en dat iedereen een leuke tijd had. Wij waren zeer te spreken over de Bebsel en kunnen dit bedrijf voor catering in Goor aanraden.

  • Wij lazen verschillende goede reviews over dit bedrijf
  • De prijzen bij dit bedrijf waren erg goed
  • Samen konden wij een buffet samenstellen
  • Wij hebben heerlijk gegeten 

Reageren is niet mogelijk