Wilt u dozen op maat laten maken?

Dozen kunnen voor bedrijven en personen als een handig vervoersmiddel en opbergmiddel voor veel spullen van verschillende grootte en materiaal. Het is daarom belangrijk dat u de geschikte dozen gebruikt voor het verplaatsen van verschillende objecten. Zo is het handig om voor kleinere objecten dozen van een kleiner formaat op maat te laten maken zodat het object bij het vervoeren niet de ruimte heeft om bijvoorbeeld te gaan stuiteren in de doos waardoor het object mogelijk schade oploopt en extra kosten voor uw bedrijf of uzelf oplevert. Voor grote objecten is het natuurlijk nodig om een grote doos te laten maken zodat het object nog steeds ingepakt kan worden om het zo te beschermen tegen schade en om het te kunnen versturen via de post, u kunt namelijk niet het object zonder omhulsing vervoeren, dit kan veel schade en kosten opleveren als het fout gaat namelijk. Echter is het voor veel bedrijven een probleem om voor een goede prijs precies de juiste dozen voor hun producten te vinden, vaak luisteren de maten nogal nauw en wordt er vaak geld verspild aan te grote dozen omdat er geen kleiner formaat beschikbaar is. Maar als een bedrijf niet dozen op maat laat maken verspillen ze veel onnodig geld aan het materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van de dozen die niet volledig benut worden. Dit is op jaarbasis een grote kostenpost waar de bedrijven geen winst uit halen, geldverspilling die hoog op kan lopen voor veel bedrijven op webshops. Het is dus een investering die toekomstige onnodige kosten kan besparen voor bedrijven om dozen op maat te laten maken die speciaal de afmetingen van hun eigen producten of hun eigen wensen hebben.

Dozen op maat laten maken bij dozenlatenmaken.nl

Op de website van dozenlatenmaken.nl kunnen zowel bedrijven als particulieren ervoor zorgen dat ze geen onnodige kosten maken bij het aanschaffen voor dozen om objecten te verzenden of vervoeren. Er wordt gezorgd dat u op de webshop van dozenlatenmaken uw dozen op exact uw eigen behoeften kunt aanpassen, zo kunt u bij dozen laten maken:

  • De afmetingen van de dozen zelf aanpassen en op maat laten maken.
  • Het materiaal waarvan de dozen zijn gemaakt kiezen, er zijn verschillende opties op de website om de doos precies naar uw wens aan te passen.
  • Eventueel de bedrijfsnaam of het logo van uw bedrijf op de doos laten drukken zodat de dozen voor klanten herkenbaar zijn terwijl u ook nog eens gratis reclame maakt voor uw bedrijf doordat mensen de dozen te zien krijgen.

Mijn eigen positieve ervaring met dozen op  maat maken

Een tijd geleden zat ik midden in een verhuizing en was ik zeer gefrustreerd over de kartonnen dozen die ik eerst gebruikte, er paste net niet genoeg in of ze waren veel te groot voor bepaalde objecten wat weer zonde was. Ik wilde echter niet het risico nemen om de spullen zonder doos of in bijvoorbeeld plastic gewikkeld te vervoeren, want ik wilde geen kans op schade hebben bij het vervoeren van mijn spullen. Toen ik dozen op maat liet maken was ik meteen uit de branding geholpen en kon ik al mijn spullen veilig en efficiƫnt vervoeren.

Reageren is niet mogelijk