Opzoek naar MySize condooms? Bestel ze veilig en discreet op Condoom.nl!

Ben je opzoek naar een condoom in de perfecte maat? Dan bieden wij van condoom.nl jou de ideale uitkomst: MySize condooms! Het is een unieke condoom afkomstig uit Duitsland. Er zijn maar liefst zeven verschillende maten te verkrijgen. Dat is ook niet zo gek, want niemand heeft hetzelfde gereedschap tussen zijn benen. Ondanks bieden de meeste merken geen of slechts beperkte verschillende maten aan. MySize maakt daar een einde aan. Twijfel je over de juiste maat? Bestel dan vooraf een speciale meetlint, zodat je nauwkeurig jouw perfecte maat kunt vaststellen op condoom.nl!

MySize condooms bestellen

Het is belangrijk voor de veiligheid en het genot om de juiste condooms te bestellen. Een goede maat is hierbij cruciaal. Veelal wordt vergeten dat de omvang in vele mate belangrijker is dan de lengte. Een goed passende condoom zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt. Hierdoor voelt het niet alleen veel fijner, maar kun jij ook nog meer genieten! Elke man heeft uiteraard een unieke penisvorm en om de best passende condooms te vinden, adviseren wij de MySize meetlint te gebruiken. In het begin kun je ook twee verschillende maten bestellen, zodat je binnen no-time weet welke maat voor jouw perfect is. Het belangrijkste blijft dat je een goed passend condoom gebruikt die niet afglijdt. Hieronder een overzicht van de zeven maten die beschikbaar zijn:

MySize condooms naam – nominale breedte – lengte – omtrek van de penis:

Maat 47 XS smaller condooms –47 mm – 160 mm – tot 10 cm

Maat 49 S smallere condooms –49 mm – 165 mm – 10 t/m 11 cm

Maat 53 Standaard –53 mm 170 mm – 11 t/m 11,5 cm

Maat 57 L ruimere condooms –57 mm 180 mm – 11,5 t/m 12 cm

Maat 60 XL ruimere condooms –60 mm 195 mm – 12 t/m 13 cm

Maat 64 XXL ruimere condooms –64 mm 225 mm – 13 t/m 14 cm

Maat 69 XXXL ruimere condooms –69 mm 225 mm – vanaf 14 cm

Overigens is het goed om te beseffen dat de lengte eenvoudig meegaat als de juiste omvang wordt gehanteerd. MySize heeft ze speciaal ontwikkeld, zodat iedere man kan genieten van heerlijke en onbezorgde nachten. Met een goed passende condoom sluit je bovendien een aantal belangrijke zaken uit. Het zal niet knellend aanvoelen en de kans op scheuren of klappen wordt geminimaliseerd. Daarbij zal het ook niet afgeleiden en de juiste maat condoom zorgt er ten slotte voor dat je goed beschermd bent tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Kortom, MySize voor heerlijke momenten tussen de lakens of ergens anders.

condooms anoniem bestellen

Alle bestellingen die je plaatst bij condoom.nl zijn geheel anoniem én worden gratis verzonden. Bestellingen worden geleverd in een neutrale doos of enveloppe. Ons assortiment bestaat naast MySize condooms uit diverse andere betrouwbare condoommerken en andere toebehoren. Als je wilt vrijen, doe het dan met condooms! De MySize condooms worden geproduceerd in Duitsland en voldoen uiteraard aan al de strenge Europese kwaliteitseisen. Op condoom.nl verkopen wij ze al vanaf 3, 10 of zelfs 36 stuks per verpakkingen in al de zeven verschillende maten.

Voordelen MySize bestellen bij condoom.nl:

  • Altijd de perfecte condoommaat
  • Handig meetlint verkrijgbaar voor het bepalen van de juiste maat
  • Voldoen aan de strenge Europese kwaliteitseisen
  • Voorkomt afglijden en te strak zittende condooms
  • Minimaliseert de kans op scheuren of klappen
  • Geheel anoniem bestellen en bezorgd
  • Gratis verzending
  • Spoedbestelling mogelijk
  • Diverse andere merken en toebehoren op voorraad
  • Scherpe prijzen

Veilig en betrouwbaar genieten met de juiste maat condooms doe je eenvoudig met MySize. Bestel daarom nu jouw perfecte maat eenvoudig en anoniem op: condoom.nl

Reageren is niet mogelijk