Een cleanroom installatie voor het productieproces

Ik werk sinds een aantal jaar in een fabriek dat producten maakt voor de levensmiddelenindustrie en vind het erg leuk om voor dit bedrijf te werken. Ik heb hiervoor niet in deze industrie gewerkt, daarom waren veel processen en werkzaamheden nieuw voor mij, gelukkig heb ik ondertussen veel geleerd. De directie wilde dit jaar graag een nieuw productieproces opzetten en hiervoor moesten wij een cleanroom laten plaatsen. Ik mocht meehelpen met dit project en vond het een zeer leuke uitdaging. Ik vergeleek verschillende bedrijven voor een cleanroom installatie en kwam toen uit bij climatech bv. Dit bedrijf heeft veel ervaring met plaatsen van cleanrooms en hielp ons met goed advies om een goede keuze te maken. Voor verschillende productieprocessen is een cleanroom handig en soms zelfs vereist. In onze branch zijn veel strenge regels, om te zorgen dat de kans op besmettingen en ziektes zo klein mogelijk zijn. Toen ik bij dit bedrijf kwam werken waren al verschillende productieprocessen aan het werk, maar voor deze processen waren geen cleanroom installatie nodig. Het is niet altijd verplicht om met een cleanroom te werken, dit hangt van veel verschillende aspecten en regels af. De directie vroeg aan mij of ik wilde meehelpen met dit project, omdat ik vaak betrokken was bij het opstarten van nieuwe processen bij het vorige bedrijf waar ik had gewerkt. Er was niemand in het bedrijf die ervaring had met een cleanroom en wij wilden graag onderzoeken hoe wij dit het beste konden plaatsen en welke bedrijven een goede keuze zouden zijn voor de cleanroom installatie. De directie had een budget opgesteld voor het laten installeren, dit hadden zij van te voren laten uitzoeken. Zij zochten alleen nog een bedrijf met veel ervaring en kennis die de cleanroom voor ons kon plaatsen.

De cleanroom installatie laten uitvoeren door climatech bv

Toen ik zocht naar bedrijven die een cleanroom installatie konden uitvoeren, kwam ik verschillende bedrijven tegen. Een van de bedrijven die ik had gevonden was climatech bv en zij leken mij direct een goede keuze. Ik had een erg fijn gesprek met een medewerker van dit bedrijf en merkte dat er direct goed met ons werd meegedacht. Een cleanroom installatie is vaak maatwerk en dit bedrijf kwam direct met goede voorstellen en had veel aandacht voor onze wensen en benodigdheden. Ik had ook contact met andere bedrijven, maar door de aandacht en een goede prijs, besloten wij om voor climatech bv te kiezen.

Het productieproces is gestart

Vorige maand kwamen er medewerkers van climatech bv bij ons langs voor de cleanroom installatie. Wij hadden van te voren samen een plan gemaakt en wisten precies hoe de installatie zou verlopen. Gelukkig verliep de installatie zonder problemen en is het productieproces gestart voor de nieuwe artikelen. Wij waren erg te spreken over climatech bv en raden dit bedrijf aan voor de installatie van een cleanroom. 

  • Medewerkers van dit bedrijf dachten direct goed met ons mee
  • Zij konden de cleanroom installatie voor een goede prijs doen
  • De installatie verliep zonder problemen
  • Het nieuwe productieproces is gestart       

Reageren is niet mogelijk