Ga nooit met je laptop de deur uit zonder een laptop hoes

Een laptop is een handig apparaat, want het is een volledige personal computer, maar wel eentje die mobiel is. Als je nagaat dat de eerste computers een volledige gebouw in beslag namen en minder vermogen hadden dan de huidige kleine laptops, dan zie je ook meteen hoe ver we zijn gekomen en hoe bijzonder het is dat je een mobiele computer gewoon in je tas kunt meedragen. Voor een fractie van het vermogen van een moderne laptop had je in de begindagen rijen aan grote logge kasten nodig die dus een volledige ruimte in een magazijn in beslag namen. Het is ook niet zo dat dat nu zo lang geleden is. We hebben het niet over de middeleeuwen, want de eerste computers waren er rond het midden van de 20ste eeuw. Maar de ontwikkelingen op technologisch gebied zijn de laatste paar decennia enorm ver gevorderd. Via 123megastore.nl kun je voor je laptop een hoes kopen. Deze laptop hoes is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Een desktop of een personal computer die thuis op 1 plek staat en nooit van A naar B gebracht hoeft te worden, die leidt een relatief vellig bestaan. Zolang je niet in frustratie met dingen begint te smijten, kan er vrij weinig mee gebeuren. Wat er vaak wel mee gebeurt, is dat de computer trager wordt, vol raakt met bestanden en software en de fysieke desktop zelf raakt vol met stof. In principe krijg je te maken met ouderdomsklachten. Daarnaast is er altijd meteen een beter model beschikbaar na de aankoop van jouw computer. Dit nieuwe model is net even iets sneller en beschikt over meer capaciteit en eventueel een beter besturingsprogramma. Hoe ouder je computer is, des te groter wordt de achterstand met modernere apparatuur. Maar de noodzaak om de computer uiteindelijk te vervangen ligt niet aan een barst in het scherm of losgeraakte hardware doordat je de computer te hard hebt neergezet. Dat is met een laptop natuurlijk wel anders. Deze neem je immers vaak met je mee. Zelf in je eigen huis loop je vaak rond met de laptop. Soms zit je op de bank, soms wil je even werken in de studeerkamer en soms wil je in bed nog even een film kijken. Ook al verlaat je je woning niet, dan is er al sprake van veel beweging voor de laptop. Ga je wel naar buiten met de laptop in je tas, vergeet dan niet de laptop hoes. Hoe meer een laptop onderweg is, des te groter de kans op schade. Een krasje van de sleutelbos, een deuk door een zwiep tegen de deurpost of losgeraakte hardware door de laptop te hard op de grond te zetten, het kan allemaal en zonder laptop hoes is het risico groot. 

Surf snel naar 123megastore.nl en bestel jouw eigen laptop hoes

Mocht je nog geen laptop hoes hebben, dan kun je deze kopen via de site van 123megatore.nl. Naast een laptop hoes kun je hier ook terecht voor: 

  • Smartphone covers
  • Draadloze oordopjes
  • Aroma diffuser

Neem contact op voor hulp of vragen

Heb je een probleem en kun je wel wat hulp gebruiken of kom je er zelf niet uit op de site, dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van de helpdesk. 

Reageren is niet mogelijk