Wat moet u weten over het afstaan van uw pensioen

Wanneer u gaat scheiden, brengt dat vaak heel veel problemen met zich mee. Het is namelijk een hele organisatie om al het papierwerk dat bij een scheiding komt kijken, in orde te maken. Wij willen u daarom graag wijzen op het feit dat het belangrijk is om ook goed op uw pensioen-zaken te letten. Wanneer u namelijk gaat scheiden, veranderen de regelingen omtrent deze voorziening. U kunt dan in een situatie terechtkomen waarin u geconfronteerd wordt met het moeten afstaan van uw pensioen. Wij hopen dat u onze hulp wilt inschakelen wanneer u momenteel worstelt met het afstaan van uw pensioen. Wij hebben heel veel ervaring met het afstaan van uw pensioen en wij weten precies welke rechten u heeft en welke plichten u heeft. Als u daarom een keer een afspraak met ons zou willen inplannen om te horen wat wij voor u kunnen doen, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het afstaan van uw pensioen. Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen die op het punt van scheiden stonden. Wij zorgen er graag voor dat u aanspraak kunt maken op de rechten die u in uw situatie van toepassing zijn. Aarzel daarom ook niet langer meer, maar kom snel een keer kijken wat wij voor u kunnen doen wanneer u geconfronteerd wordt met het afstaan van uw pensioen. Wij hebben altijd wel tijd om u te ontvangen op ons kantoor. Wij willen u erop wijzen dat u altijd binnen twee jaar na een scheiding contact moet opnemen over het afstaan van uw pensioen omdat u anders kans loopt dat u geen cent meer krijgt uitgekeerd. Dat zou zonde zijn van het geld dat u in al die jaren gespaard heeft, dus schakel onze hulp vandaag nog in.

Heeft u vragen over het afstaan van uw pensioen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het niet altijd even eenvoudig is om te weten wat u moet doen in het geval u geconfronteerd wordt met het afstaan van uw pensioen. Wanneer u het afstaan van uw pensioen tegen wilt gaan, omdat uw ex partner bijvoorbeeld meent aanspraak te mogen maken op dit geld, maar u het hier niet mee eens bent, dan kunt u onze mensen inschakelen. Wij hebben veel verstand van zaken en wij helpen u graag. Wij hebben al heel veel mensen mogen bijstaan die worstelden met het afstaan van hun pensioen. Wij vinden het daarom belangrijk om te melden dat wij u ook kunnen helpen met het voeren van de juiste juridische procedure. Wanneer u namelijk rechten heeft, is het zonde om ze niet te benutten. Als u daarom graag met een van onze mensen zou willen overleggen over wat u het beste kunt doen, willen wij u graag doorverwijzen naar onze site. Hier kunt u namelijk lezen wat u allemaal kunt doen om het afstaan van uw pensioen tegen te gaan. Kijk daarom vandaag nog even op Pensioen-Zaken.nl. Hier kunt u ook onze contactgevens vinden zodat u snel een afspraak met ons kunt inplannen.

Wij staan voor u klaar om u te helpen

In de hoop dat wij u een helder beeld hebben kunnen presenteren van wat wij voor u kunnen doen, willen wij u uitnodigen om een afspraak met ons in te plannen. Kortom:

  • wij zorgen dat u gebruik kunt maken van de rechten die u heeft
  • wij kunnen voor u een procedure opstarten om uw pensioen te behouden
  • wij werken altijd tegen lage tarieven

Wij hopen u snel te mogen spreken.

Reageren is niet mogelijk