Voor al uw grafwerk kunt u bij ons aankloppen

Voor al uw grafwerk kunt u bij ons aankloppenIs een dierbare overleden zoals een familielid? Dan komt u wellicht in aanmerking om de uitvaart te regelen. Het is allereerst te hopen dat een groot deel al eerder in het testament is vastgelegd. Of de wensen zijn kenbaar gemaakt op een andere manier zoals via de verzekeraar, een uitvaartcentrum of simpelweg oraal. Aan grafwerk hoeft u dan niet al te veel tijd te besteden want u kunt voor degelijk grafwerk bij ons terecht. Kijkt u maar eens op onze website, menmflowers.nl, u vindt er diverse voorbeelden van ons werk uit het verleden. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige bloemen die op de kisten om de kist komen te liggen. Maar denk ook aan andere zaken die met grafwerk te maken hebben zoals de decoratie en de rouwkaarten. Alles wat met bloemen en grafwerk te maken heeft kunnen wij van M & M Flowers voor u regelen, klinkt u dat als muziek in de oren omdat u nu een taak in deze moeilijke tijden van uw lijstje kunt schrappen? Wist u bijvoorbeeld dat men er tegenwoordig ook voor kiest om bloemen op een andere manier onder de aandacht te brengen in deze tijden? Zo past een klein bosje in iedere rouwkaart of kan het gebruikt worden als decoratiemateriaal tijdens de uitvaartdienst. Ook willen de mogelijkheid tot rouwbedankjes inde vorm van bijvoorbeeld een kaartje en een bundeltje bloemen ook zeker niet onbenoemd laten. Dit is een populaire manier om iedereen een vrolijke noot mee te geven na een zware dag van afscheid.

U bent in de rouw, besteed daarom het grafwerk aan de professional uit

U wilt de overledene tegemoet komen in zijn laatste wensen. U wilt daarnaast dat alle aanwezigen in alle rust en met alle respect afscheid kunnen nemen. Geen mens is hetzelfde dus de wensen qua grafwerk kunnen behoorlijk uiteen lopen. En daarom zoekt u vanzelfsprekend een bedrijf waar u op kunt bouwen en vertrouwen, ook als u een tweede maal gebruik wilt maken van ons diensten:

  • Wij leveren qua grafwerk topwerk, dat hebben we keer op keer bewezen;
  • De foto’s op de site laten ons werk goed zien. Kijk daarom eens in onze digitale portfolio;
  • We willen natuurlijk geen slaatje slaan uit uw verdriet en daarom zijn onze prijzen uitermate laag;
  • Voor iedereen in de omgeving Den Haag is er nu een bedrijf dat alle vormen van grafwerk kan regelen.

Woont u verder in de Randstad of wilt u zelfs gebruik maken van onze diensten buiten deze regio? Bespreek dan even alle mogelijkheden met ons door te mailen of te bellen. Liever langskomen? Ook dat is zeker een optie. U bent van harte welkom om ons grafwerk in het echt te aanschouwen op dinsdag tot en met zaterdag. We raden het u overigens wel aan om van te voren even een afspraak te maken. Dan staan de koffie en de thee in ieder geval voor u klaar.

Een uitvaart die eer doet aan de overledene

Naast grafwerk kunt u ook gebruik maken van diverse andere diensten. Zo werken we samen met een bedrijf dat trouwauto’s verhuurd. Want niet alleen maken we boeketten voor tijdens een uitvaartdienst. De zogenaamde mooiste dag van uw leven brengen we ook graag tot leven in de vorm van onze schitterende bruidsboeketten. Het is zelfs mogelijk om deze boeketten online bij ons te bestellen. Zijn er nog andere zaken die geregeld moeten worden voor de bruiloft maar waarvoor u nog geen goede partner hebt kunnen vinden? Klim eens in de pen en vraag bij ons naar de ruime mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk