Leren handgrepen voor in huis

Nadat we ons nieuwe huis hadden gekocht besloot ik dat ik het anders ging inrichten. Ik ben een groot fan van grof, stoer en natuurlijk materiaal. Nu hadden we daar wel wat van in huis maar nog niet voldoende. Er moest meer van dit materiaal in huis komen. Het hele huis ging ik dan ook anders inrichten, precies naar mijn eigen smaak. Het moment dat we gingen verhuizen was dan ook het moment om het anders te gaan inrichten. Ik ging op zoek naar materiaal dat helemaal bij mijn stijl past. Ik vond super leuke meubels maar zocht nog handgrepen om dingen aan op te hangen. Toen ik de leren handgrepen tegenkwam van Handles and More was ik verkocht. Dit was precies waar ik naar op zoek was. Dat zag er nog eens gaaf uit. Als ik bezoek krijg ik hier altijd complimenten over.

Stoer interieur met de leren handgrepen

We gebruiken in huis veel opvallende en stoere meubels, Het materiaal wat we gebruiken is vooral natuurlijk en grof. Dit betekent dat we grote lampenkappen hebben die met dik touw vast zitten aan het plafond. Er staan veel houten meubels en alles wat in huis staat is lekker aanwezig. Ik vind het geweldig hoe ons huis eruit ziet. De leren handgrepen vind ik ook onwijs gaaf. Ik hang er mijn handdoeken aan op maar gebruik de leren handgrepen ook voor het ophangen van kastjes. Het staat super leuk bij de rest van het interieur.  

Leuke handgrepen voor in huis

We hebben allemaal een andere smaak. Wat ik mooi vind hoeft een ander niet mooi te vinden.
Toch vind ik het vrij opvallend dat ik altijd complimenten krijg als iemand bij ons op bezoek komt. Mensen vinden het heel gaaf en zeer gedurfd. De leren handgrepen vallen onwijs op. Niemand gebruikt ze nog in mijn omgeving. Als je gek bent op opvallend materiaal als touw en houten kisten dan passen leren handgrepen ook in je huis. Deze handgrepen gaan veel langer mee dan plastic handgrepen. Hier kan je ook nog eens veel zwaarder materiaal aan ophangen. De handgrepen zijn van goede kwaliteit en zijn heel stoer. Het zijn dan ook opvallende onderdelen van ons interieur. We zijn hier onwijs trots op. Onze handgrepen hangen behoorlijk in het zicht waardoor iedereen ze ziet met het handen wassen. Leer is stoer en opvallend maar is daarnaast ook nog een natuur product. Geen enkel stuk leer is precies hetzelfde en dat is heel bijzonder aan dit materiaal. We zin gek op onze opvallende meubels en maken graag gebruik van materialen als leer, hout en glas. Waarom wil je leren handgrepen gebruiken:

  • De leren handgrepen zijn stoer en origineel
  • Deze handgrepen vallen op in je interieur
  • Een leren handgreep gaat veel langer mee dan een plastic handgreep
  • Hier kan je ook nog eens veel zwaarder materiaal aan ophangen
  • Gebruik deze handgrepen echt als opvallend item in huis
  • Elke stukje leer is authentiek
  • Natuurlijk materiaal is ook nog eens duurzaam
  • Voor een stoer interieur gebruik je leer, glas en hout
  • Leren handgrepen vallen ontzettend op

Toen ik ging verhuizen wist ik dat ik mijn interieur anders wilde gaan inrichten. Stoer en grof materiaal vind ik heel gaaf. Materiaal dat echt opvalt vind ik ook onwijs leuk. De leren handgrepen van Handles and more vond ik dan ook supergaaf. Dit pas helemaal in het plaatje. Iedereen die bij me binnen komt kijken vindt de leren hangrepen super origineel. Ik ben er dan ook onwijs blij mee. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op handlesandmore.nl.

Reageren is niet mogelijk