Gebruik een verhoogde vloer voor je kantoorruimte

We hadden altijd een vloer met verschillende hoogtes. Dit was niet praktisch omdat je in het midden van het pand niets meer neer kon zetten. Een kast voor de kantoor spullen konden we hier niet plaatsen. Als je van de ene kant naar de ander kant loopt van het kantoor vergeet je het opstapje. Dit heeft dan als gevolg dat we elke dag wel een keer struikelen. Dat is vervelend als je bijvoorbeeld warme thee in je handen hebt. Dan is het gevaarlijk om te struikelen. Het is ook gewoon vervelend als je spullen in je handen hebt en je gaat weer onderuit. Het brengt behoorlijk wat frustraties met zich mee als de vloer in de ruimte niet één geheel is. Tijdens de vergadering hadden we het er weer over met collega’s en besloot ik een voorstel te doen. Een verhoogde vloer was de oplossing voor dit probleem.

Een verhoogde vloer om de ruimte optimaal te gebruiken

Door de verhoogde vloer is het nu een geheel. Ik kon nooit een kast neerzetten voor mijn spullen maar dat kan nu dus wel. Het is nu wel mogelijk om de spullen op een vaste plek neer te zetten. Ik vind dit heel prettig want ik werk beter in een omgeving waar alles opgeruimd is. De kast die er nu staat maakt mijn werk een stuk makkelijker. Ik ben heel blij dat dit door de nieuwe vloer eindelijk mogelijk is. Deze vloer heeft van deze lastige ruimte een ruimte gemaakt waarin we allemaal weer met plezier werken. Het is functioneel en ziet er ook nog eens een stuk beter uit.

Niet meer struikelen over de drempels

Elke dag ging ik weer onderuit. Ook al weet je dat er een drempel is toch struikel je er over. In de drukte van de dag loop je van de ene kant, naar de andere kant.
Je neemt iets mee in je handen en je kijkt niet naar de grond als je loopt. Dus elke dag verstapte ik me er weer over. Het ergste moment was toen mijn enkel dubbel klapte en ik de rest van de week pijn had aan mijn enkel. Dit is gelukkig allemaal niet meer nodig met de nieuwe vloer. Waarom wil je een verhoogde vloer:  

  • De verhoogde vloer zorgt ervoor dat de ruimte één geheel is
  • Deze vloer zorgt ervoor dat je de ruimte goed kan gebruiken
  • Hierdoor kan je nu wel kasten en andere meubels plaatsen
  • De verhoogde vloer is veiliger voor je medewerkers
  • Door deze vloer struikelt er niemand meer
  • Geen bedrijfsongevallen door de vloer
  • Voorkom lichamelijk klachten door een onderdeel van het pand
  • Het werkt veel beter als de ruimte goed en veilig is ingericht voor de medewerkers

Voor de kantoorruimte was het maar vervelend. Doordat er verschillende hoogtes zijn in de vloer is het niet mogelijk om bepaalde kasten neer te zetten in de ruimte. En daarnaast is ook erg vervelend als je van het ene deel van het kantoor naar het andere deel loopt. Je struikelt constant en dat is heel vervelend. Tijdens een vergadering bespraken we het dit weer met de collega’s en vroeg ik me af of het niet beter was om een verhoogde vloer aan te schaffen. Deze vloer van Systemfloortechnics maakt van de hele ruimte een geheel. Hierdoor kan je overal wat neer zetten en loopt de vloer ook nog eens mooi in elkaar over. Hierdoor struikel je niet constant. Ben je ook op zoek naar een verhoogde vloer? Neem eens een kijkje op de website: systemfloortechnics.nl.

Reageren is niet mogelijk