Maak de juiste keuze om je bouwproject te verlichten: gebruik led bouwlampen

Bouwploegen kunnen worden opgeroepen om in vrijwel elke omgeving te werken en meestal tegen de klok. Voor bouwlocaties met lange nachturen is een goede bouwverlichting een noodzaak om de veiligheid van de werknemers te garanderen en op schema te blijven. Dankzij heel wat voordelen is het niet verwonderlijk dat led bouwlampen meer acceptatie krijgen binnen de bouwsector. Ikzelf kocht onlangs led bouwlampen als vervanging voor een ouder en omvangrijk halogeenlichtmodel. Ik doe veel klusjeswerk voor vrienden en buren en vaak werk ik in ruimtes waar er weinig tot geen licht is. De led bouwlampen zijn erg compact en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Ik heb de led bouwlampen getest in mijn kelder en ze bieden een uitstekende verlichting voor schilderwerken in donkere kamers. Als de ruimte waarin je moet werken groter is, koop je wat meer lampen. En als je wat handig bent, kun je ze zelfs monteren op een stelling of een toren maken.

Waarom led bouwlampen de perfecte keuze zijn voor bedrijven

Naast het feit dat LED’s na verloop van tijd je heel wat geld besparen, plaatsen ze jouw bedrijf in een goed daglicht. De zorg voor het milieu is iets waar iedereen zich verantwoordelijk voor moet voelen. De meesten van ons zijn al op de hoogte van milieuvriendelijke opties zoals recycling om de hoeveelheid afval die we produceren tot een minimum te beperken en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Veel mensen zijn echter niet op de hoogte van nieuwe en opkomende technologieën die we kunnen gebruiken om de CO2-uitstoot te verminderen. Een goed voorbeeld hiervan is LED-verlichting, die veel milieuvoordelen biedt. De aankoop van led bouwlampen, laat jouw klanten zien dat je begaan bent met het milieu. Andere voordelen:

  • LED’s omvatten geen giftige componenten
  • Ze verbruiken minder energie
  • Je hebt minder verlichting nodig
  • Ze zijn ontzettend duurzaam

LED de marktleider in commerciële en industriële verlichting

LED is om tal van redenen marktleider geworden in commerciële en industriële verlichting. Als je wilt weten welke de voordelen van led bouwlampen zijn, lees dan verder. Om te beginnen: de ETL-certificering. Alle verlichtingsproducten met deze certificering zijn perfect voor commerciële en industriële doeleinden. Een ander voordeel is de hoge CRI (kleurweergave-index). Dit getal meet het vermogen van de lichtbron om de echte kleuren te onthullen. Als gevolg hiervan krijg je een nauwkeurige verlichting voor je bouwruimte. Daarnaast hebben de led bouwlampen een lange levensduur, een laag energieverbruik en weinig onderhoud. LED-technologie bespaart tot 85% op energiekosten en vereist minimaal tot geen onderhoud. Door led bouwlampen te kopen voor constructiewerken krijg je dus een helderder licht met een minder energieverbruik waardoor je geld bespaart. Ook de krachtfactor is niet onbelangrijk. De led bouwlampen bieden de perfecte buitenverlichting met een krachtfactor hoger dan 90 (PF> 90). Hierdoor krijg je een superefficiënte verlichting die slechts 10% of minder van het vermogen op de warmte verspilt. Vergeet ook kwik, lood of giftige gassen als het licht beschadigd zou raken. De led bouwlampen van Pret Met Led zijn RoHS-goedgekeurd. Bovendien is de verllichting minder aantrekkelijk voor nachtelijke insecten. LED’s produceren zeer weinig tot geen UV. Als gevolg hiervan is dat LED’s niet aantrekkelijk zijn voor nachtelijke insecten. Bovendien koop je met LED-verlichting een eco-vriendelijk product dat CE is goedgekeurd. De CE-markering bevestigt dat het product voldoet aan de EU-eisen op het gebied van consumentenveiligheid, gezondheid en milieu. Als je meer informatie wilt over LED-producten voor industriële verlichting, surf dan naar Pret Met Led! In het ruime en veelzijdige aanbod van www.pretmetled.nl vind je ongetwijfeld een aantal coole artikelen voor eenvoudige en betaalbare ideeën voor al je werkruimtes.

Reageren is niet mogelijk