Schepijsvitrine nodig?

Een ijszaak kan natuurlijk niet zonder goede schepijsvitrine. Een goede ijsvitrine zorgt voor een mooie uitstalling van schepijs, terwijl het ijs goed gekoeld blijft. Een goede vitrine vindt u bijvoorbeeld bij veld Koeltechniek. U heeft daarbij keuze uit:

  • een statische ijsvitrine
  • een geforceerde vitrine
  • opzet ijsvitrine

Bovenstaande opties zijn de meest gebruikte schepijsvistrines in de branche. Een geforceerde schepijsvitrine zorgt voor een constante (lage) temperatuur in de vitrine. Hierdoor blijft uw product constant van hoge kwaliteit en voldoet uw onderneming aan de voorschriften voor horeca en levensmiddelenhandel. Een geforceerde schepijsvitrine is al verkrijgbaar vanaf tienduizend euro. Kiest u liever voor een statische vitrine? Deze is vriendelijke geprijsd, met prijzen vanaf drieduizend euro. Het actuele assortiment en de bijbehorende prijzen kunt u zien op de website van shop.veld.nl Koeltechniek. U kunt uw aankoop daarnaast compleet maken door ook een ijslepelspoelbak aan te schaffen. Ideaal voor de aanschaf van een compleet interieur voor een ijssalon of cafetaria! Wij helpen u graag verder als u ijs wilt gaan verkopen in uw zaak, of als u uw interieur wilt vernieuwen. Als u kiest voor de aankoop van een schepijsvitrine via veld Koeltechniek krijgt u uiteraard altijd advies over onderhoud en de schoonmaak van uw nieuwe koelmachine. Bovendien kunt u het uiterlijk van de vitrine laten aanpassen zodat deze perfect past in uw zaak. Als u eenmaal de juiste techniek in huis heeft, kunt u bijvoorbeeld de vitrine laten overspuiten met de kleur van uw voorkeur. 

Nieuwe schepijsvitrine aanschaffen

Een nieuwe ijsvitrine zal uiteraard de komende jaren dienstdoen in uw ijssalon of cafetaria. Bij veld Koeltechniek krijgt u altijd de nieuwste techniek voor de beste prijs. Of u nu kiest voor een statisch gekoelde ijsvitrine of een ander model, u kunt er altijd op vertrouwen dat uw vitrine naar behoren werkt. Weet u niet goed welke schepijsvitrine het best bij uw zaak past? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van de medewerkers van veld Koeltechniek. Het is afhankelijk van het soort ijs en de soort presentatie van uw ijs, welke vitrine de beste keuze is voor u. Omdat veld Koeltechniek al ruim vijftig jaar ervaring heeft met koeltechniek kunnen wij u adviseren over zeer uiteenlopende koeltechnieken. Zo kunt u naast schepijsvitrines, ook andere soorten koelkasten en vriesinstallaties bij ons aanschaffen. Daarnaast zijn er regelmatig modellen afgeprijsd. Deze vindt u onder het kopje ‘sale’ op de website. Wellicht vindt u het juiste model voor uw onderneming hier voor een zacht prijsje. Uiteraard kunt u ook met vragen over koeling bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld overstappen op een energiezuinige manier van koelen, of een compleet nieuw koelsysteem aanleggen? Wij adviseren u graag, zodat uw overstap soepel en efficiĆ«nt verloopt. 

Constante koeling

Om de kwaliteit van uw waar te behouden is het belangrijk dat uw koelcel of koelvitrine een constante temperatuur behoudt. Afhankelijk van uw waar is de temperatuur af te stellen. Bij ijs moet er immers een lagere omgevingstemperatuur heersen dan bij het koelen van fruitsalades of vleeswaren. Met de producten van veld Koeltechniek kunt u vertrouwen op constante koeling en constante kwaliteit. Meer weten over een schepijsvitrine? Bezoek onze website of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Met meer dan tachtig verschillende koelvitrines voor ijssalons zit er ongetwijfeld een schepijsvitrine voor u in ons assortiment. 

Reageren is niet mogelijk