Pennen bedrukken

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is het natuurlijk van belang om hier reclame voor te maken, anders weten potentiële klanten immers niet van het bestaan van jouw onderneming. Pennen bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo is een goede manier om mensen te bereiken. Relatiegeschenken zijn hoe dan ook altijd een erg goede optie om jouw doelgroep te bereiken en pennen bedrukken is een van de manieren die je hier voor in kunt zetten. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere manieren waarop je reclame kunt maken, maar er zijn weinig opties zo betaalbaar en efficiënt. Kies je bijvoorbeeld voor het uitdelen van folders, dan loop je de kans dat deze ongelezen bij het oud papier belanden. Plaats je een advertentie, dan lezen mensen daar vaak overheen. En kies je voor reclamespotjes op radio of televisie, dan moet je geluk hebben dat mensen niet gaan zappen op het moment dat de reclames beginnen. Het is dus eigenlijk best wel erg lastig om met reclame-uitingen ook daadwerkelijk mensen te bereiken. Het is gebleken dat relatiegeschenken een erg doeltreffende manier zijn om mensen te bereiken en dat binnen deze groep artikelen pennen bedrukken nog weer een van de meest effectieve opties is.

Pennen bedrukken is een efficiënt reclamemiddel

Het fijne van relatiegeschenken is dat het producten zijn die iedereen eigenlijk wel aan zal nemen op het moment dat deze aangeboden worden. De kunst is dan om ervoor te zorgen dat het product iets is wat de ontvanger ook echt zal gebruiken. Kies je voor pennen bedrukken, dan zal dit zeker het geval zijn. Ondanks dat we steeds meer digitaal doen, maken we ook nog steeds gebruik van pen en papier. We moeten regelmatig eens een keer wat opschrijven en doen we dat met een bedrukte pen, dan zal de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo ons zeker opvallen. Daarom alleen al is pennen bedrukken dus een goede keus, zo breng jij jouw onderneming regelmatig onder de aandacht bij jouw klanten, zonder dat dit jou veel moeite kost. Bovendien zijn dit ook gebruiksvoorwerpen die regelmatig uitgeleend worden. Ook de lener zal dan de opdruk zien en zo met jouw bedrijf bekend raken. Een ander groot pluspunt van pennen bedrukken is natuurlijk dat dit relatief goedkope objecten zijn, waardoor je ze zonder problemen ruimschoots uit kunt delen. Zo kun je dus op een eenvoudige en voordelige manier heel effectief reclame maken!

Voordelige en luxe opties bij PennenshopXL

Kies jij voor pennen bedrukken als relatiegeschenk, dan kun je voor de aanschaf en bedrukking hiervan terecht bij veel verschillende bedrijven. Een goede keus op dit gebied is PennenshopXL. Een groot voordeel is dat zij een ruime keus aan opties bieden. Zo kun je bij hen bijvoorbeeld kiezen voor budget opties, maar ook voor stylus of metalen pennen. Zij hebben verschillende bekende merken in hun assortiment opgenomen, zoals:

  • Toppoint
  • Parker
  • Waterman

Daarnaast is het zo dat je bij hen ook complete sets kun bestellen. De keus is dus groot en dat is altijd prettig. Of jij dus vooral zoekt naar een heel voordelig promotieartikel, of als je wilt kiezen voor een luxer uitgevoerd product, bij hen is het allemaal mogelijk. Zij kunnen echt alle soorten pennen bedrukken met afbeelding of tekst naar jouw eigen voorkeur. Daarbij is een groot pluspunt van dit bedrijf ook dat je zowel kleinere als grotere orders bij hen kunt plaatsen. Begin jij net met je onderneming en heb je nog niet zo’n groot budget voor promotiematerialen, dan kun je dus eerst eens met een kleine bestelling bij hen beginnen. Wil jij pennen bedrukken laten, dan moet je dat dus zeker doen via PennenshopXL!

Reageren is niet mogelijk