Enveloppen bedrukken

Als je een eigen bedrijf hebt, dan zul je met regelmaat nog eens gewone post moeten versturen. Kiezen voor enveloppen bedrukken met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo is dan ook een uitstekende keus. Het is belangrijk dat mensen meteen kunnen zien dat het poststuk dat zij binnenkrijgen, van jouw onderneming afkomstig is. Op die manier voorkom je dat de brief, offerte of factuur per ongeluk bij het oud papier terecht komt, omdat de afzender niet meteen duidelijk is. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat enveloppen bedrukken voor een grotere uitstraling van professionaliteit zorgt. Dat niet alleen op de brief, factuur of offerte de bedrijfsnaam en het bedrijfslogo gedrukt is, maar ook op de envelop, laat zien dat je op een professionele manier bezig bent met je zaak. Het ziet er gewoon een heel stuk beter uit dan een eenvoudig wit exemplaar, waar verder niet meteen een afzender op te ontdekken is. Wil jij als ondernemer een professionele uitstraling bereiken en wil je ervoor zorgen dat ontvangers van jouw post meteen kunnen zien dat deze van jou afkomstig is, dan is enveloppen bedrukken dus zeker aan te raden.

Verschillende soorten enveloppen bedrukken

Waar je vaak niet meteen bij nadenkt, op het moment dat je enveloppen bedrukken overweegt, is dat je heel veel verschillende opties hebt om uit te kiezen. Dat begint bijvoorbeeld al met de vraag voor welk formaat je kiest, maar er zijn ook andere zaken die je in overweging moet nemen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • wel of geen venster
  • verschillende materialen
  • diverse formaten
  • gekleurde of zwart/witte bedrukking
  • het soort sluiting

Zo zijn er dus verschillende opties om te overwegen als je enveloppen bedrukken wilt laten. Het verstandigst is om eerst eens na te denken over welk formaat voor jouw bedrijf nu de meest handige optie is. Verstuur jij vaak vele papieren in een keer, dan kan een grote A4 enveloppe een goede optie zijn. Gaat het echter vaak maar om één velletje, dan is een kleiner formaat logischer. Verschilt het bij jou sterk, dan kun je er ook voor kiezen om ervoor te zorgen altijd verschillende formaten op voorraad te hebben. Een volgend punt is of je wel of niet voor een venster kiest. Kies je hier niet voor, dan zul je altijd gebruik moeten maken van adresstickers of je moet handmatig ieder adres er zelf opschrijven. Kies je wel voor vensters, dan moet je goed uitmeten waar je de adresgegevens print in de brief die je verstuurt, zodat zeker is dat dit goed zichtbaar is. Dit zijn echt belangrijke zaken om over na te denken voordat je voor enveloppen bedrukken kiest.

Diverse opties bij ZoGedrukt

Ook het materiaal waar je voor kiest is van belang. Je kunt natuurlijk ervoor kiezen om bij het enveloppen bedrukken zeer voordelige materialen te gebruiken. Maar dan moet je er ook rekening mee houden dat het resultaat er wat minderwaardig uit komt te zien en dat misschien zelfs de tekst van de brief die je verstuurt door de envelop heen te lezen is. Het soort sluiting waar je voor kiest, is vooral een praktisch punt. Kies je voor een gemakkelijke striplock, waarbij je enkel een strip hoeft te verwijderen, of voor een gegomde sluiting, die je moet bevochtigen? Zo zijn er verschillende overwegingen voordat je tot enveloppen bedrukken overgaat. Waar je echter niet over na hoeft te denken, is waar je dit het beste kunt laten doen. ZoGedrukt is namelijk de beste keus op dit vlak. Zij bieden veel verschillende mogelijkheden voor enveloppen bedrukken en daarnaast bieden zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en voor een snelle levering. Dat maakt ZoGedrukt tot de beste keus!

Reageren is niet mogelijk