Geweldige busreizen Noorwegen

Ben je op zoek naar waanzinnige busreizen naar Noorwegen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Op https://www.effeweg.nl/busreizen-noorwegen/ vind je talloze tochten door Scandinavië, waarbij je met name door Zweden en Noorwegen reist. Ik kan het weten: ik was er zelf bij! Afgelopen jaar heb ik een van de busreizen naar Noorwegen uitgekozen en ben ik gewoon ingestapt. Ik had eigenlijk niet echt een plan, maar wilde gewoon lekker op vakantie. Aan de ene kant was dit nadelig. Ik had geen idee wat me te wachten stond. Aan de andere kant was ik klaar voor een nieuw avontuur en stond ik open voor nieuwe belevenissen. Waarom heb ik zo genoten van mijn reis?

  • Een land van rust
  • Overal geweest
  • Schitterende natuur

Het enige wat ik vooraf had gehoord was dat busreizen, naar Noorwegen of elders, vaak drukbezocht zijn. Ik bereidde me dus voor op een mensenmassa en veel langzaam geschuifel door het gangpad. Niets bleek minder waar! Tijdens mijn 15-daagse rondreis heb ik geen moment last gehad van drukte of ruimtegebrek. Noorwegen trekt relatief weinig toeristen, wat ik persoonlijk juist erg prettig vind. Op sommige plaatsen ben je echt helemaal alleen, een bizar gevoel. Bij ons bezoek aan de Lofoten viel het me op dat ik overal foto’s kon maken. Geen wachtrij, geen toeristen, niks! Op effeweg.nl heb je de keuze uit verschillende busreizen naar Noorwegen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets mist, je bezoekt alle belangrijke plaatsen. Ik stond versteld van de prachtige fjorden aan de westkust en het schitterende fjelllandschap van het oosten. Ook Oslo was schitterend. Oslo voelt als een echte hoofdstad, maar is toch ook kleinschalig. Vakantiegangers die in Praag zijn geweest begrijpen misschien wat ik daarmee bedoel. Ik kan alle busreizen naar Noorwegen van deze website in ieder geval van harte aanbevelen!

Busreizen Noorwegen: het uitzoeken van een route

Op effeweg.nl worden verschillende routes voor je samengesteld. Je hoeft dus niet zelf een programma te bedenken, maar kunt gewoon achter de groep aanlopen. Dit betekent wel dat je tijdens de reis relatief weinig vrijheid hebt om te verkennen los van de groep. Daarom is het belangrijk om een reis uit te zoeken waar je helemaal achterstaat. Van de drie busreizen naar Noorwegen die beschikbaar waren tijdens mijn vakantie vond ik twee reizen echt de moeite waard. Vervolgens keek ik naar de duur van de reizen en was mijn keuze snel gemaakt. De ene tocht duurde 8 dagen, de ander 15 dagen. Voor mijn gevoel kun je een prachtig land als Noorwegen in een week toch niet helemaal leren kennen. Daarom besloot ik voor de langere tocht te gaan. Het prijsverschil viel me bovendien alles mee. Begrijp me niet verkeerd, je betaalt een flinke som geld, maar dat betaal je ook voor de 8-daagse reis! Kortom: bekijk de verschillende busreizen naar Noorwegen uitvoerig en maak vervolgens een selectie waar je achterstaat. Daarna kies je een favoriet en kun je op reis!

Een groot aanbod

Ben je uitgekeken op de busreizen naar Noorwegen? Geen enkel probleem! Bij Effeweg vind je meer dan 240 verschillende busreizen naar alle landen van Europa. Heb je één land helemaal gezien, dan kun je dus gewoon door naar de volgende locatie. Wil je inspiratie opdoen? Vraag dan de gratis reisbrochure aan. Deze brochure bevat meer dan 100 pagina’s en beschrijft alle reislocaties in veel detail. Zo heb je altijd iets nieuws om te ontdekken. Voor die tijd kun je eerst genieten van de busreizen naar Noorwegen. Ik hoop voor je dat het droog blijft in Bergen, de stad waar het voor mijn gevoel altijd regent!

Reageren is niet mogelijk