Gira, goedkoop schakelmateriaal

Als doe-het-zelver zal het voor u geen probleem zijn om het schakelmateriaal in huis te vervangen. Als u onlangs een huis hebt gekocht of een aantal kamers flink onder handen wilt nemen dan gaat het ook om de kleine details zoals stopcontacten en schakelaars. De meeste huizen worden bijvoorbeeld voorzien van saaie witte of crèmekleurige lichtknoppen. Gira is een merk dat zowel deze simplistische variant produceert als mooie stilistische lichtknoppen. Het is maar net wat u wilt hebben en hoeveel geld u er voor over hebt. Want het is ook helemaal niet vreemd als u liever een goedkoop stopcontact wilt kopen bij ons. Wie wij zijn? De online webwinkel waar u moet zijn voor uw Gira producten: op sandervunderink.nl vindt u namelijk een keur aan artikelen van Gira maar ook van diverse andere merken zoals Jung en Peha. Voor zowel aannemers, doe-het-zelvers als bouwvakkers kunnen we in het klein en in het groot dergelijke schakelmateriaal en alles wat daar bij komt kijken leveren. Werkt u met elektriciteit, dan moet u er te allen tijde voor zorgen dat de spanning er af staat als u aan de slag gaat met de producten van Gira. Het kan over het algemeen geen kwaad als u een lichte schok krijgt in uw eigen huis. Maar dat wilt u natuurlijk liever zien te voorkomen, zeker als u kinderen hebt. Preventief even de stroom er af halen in de kamer waar u werkt wordt daarom door ons aanbevolen.

Bestel uw gewenste producten van Gira bij ons online

Aan welke producten kunt u zoal denken als u de naam Gira hoort? In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Wandcontactdozen en afdekramen om ze te laten versmelten met de muur. Maar u kunt ze ook in verschillende kleuren bestellen om eenvoudig kleuraccenten in uw kamer aan te brengen.
  • Dimmers voor zowel spaarlampen als Led verlichting,
  • En natuurlijk wisselschakelaars.

Zo is er ongetwijfeld voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandcontactdoos van Gira bestellen met een uitgang maar ook met 2 of 3. U kunt er een kopen met zowel een ingang als een lichtschakelaar of een dimmer. Dus u bent nog wel even bezig met het uitzoeken van het juiste product van Gira. Hebt u uiteindelijk een keuze kunnen maken? Kijk dan ook even bij onze andere producten van vergelijkbare merken. Overigens bent u tevens aan het juiste adres als er direct lampen bij wilt kopen. En ook voor divers gereedschap, tussenmeters en assortimentsdozen. Bestel het allemaal in één keer want als uw bestelling boven 200 euro uitkomt, dan betaalt u geen verzendkosten.

Hebt u nog vragen over de montage? Bel dan met onze klantenservice

Dankzij Gira en Sander Vunderink kunt u snel aan de slag. Hebt u echter ondersteuning nodig bij het maken van een online bestelling of weet u niet precies hoe u bijvoorbeeld de draden aan elkaar moet verbinden? Dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op, dan krijgt u spoedig een duidelijk antwoord. We geven elke week weer scherpe kortingen op uiteenlopende producten. Het kan geen kwaad om daarom onze website te bookmarken en om u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. Tevens is het verstandig om ons te gaan volgen via Facebook en Twitter want via deze sociale media houden we u op de hoogte van uitbreidingen in ons assortiment en de huidige aanbiedingen. Mocht u overigens in Twente wonen en werken dan kunt u er voor kiezen om uw bestelling in Hengelo af te halen. Let op: dit is geen winkel dus u kunt de producten niet vooraf bekijken.

Reageren is niet mogelijk