Ook een leerzame cursus creatief schrijven volgen?

Veel mensen zitten er weleens aan te denken om een cursus creatief schrijven te volgen. Veel mensen houden van schrijven, maar vinden het lastig om hiermee naar buiten te treden. Als je iets schrijft, is dat heel persoonlijk. En je moet je echt kwetsbaar opstellen om dit aan anderen voor te leggen. Om hiermee met anderen in de vorm van een cursus of workshop aan de slag te gaan. Ik schrijf ook al jaren voor mezelf in een boekje dat ik nooit iemand laat lezen. Ik vond het te spannend om het ooit aan iemand anders te laten lezen, al wilde ik dit stiekem wel. Het leek me geweldig om anderen te kunnen raken met mijn teksten, om te inspireren. Maar ik vond het toch een grote stap om een cursus creatief schrijven te volgen. Ik wilde heel graag ook wat inspiratie en technieken leren om beter te worden. Daarom besloot ik toch de stoute schoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar een goede een leuke cursus creatief schrijven om me ook daadwerkelijk op te geven…

Deze cursus creatief schrijven past perfect bij mij

Ik ben eerst online gaan zoeken naar een cursus creatief schrijven die mij het leukste leek. Er waren een aantal wensen die ik voor mezelf had bedacht, een aantal eisen waar de cursus creatief schrijven voor mij persoonlijk aan zou moeten voldoen:

  • Technieken leren
  • Inspiratie krijgen
  • Diverse oefeningen ook voor thuis
  • Feedback krijgen

Het is best lastig om een goede cursus creatief schrijven te vinden die bij jou past, want eigenlijk weet je dat pas echt als je deze daadwerkelijk volgt. Maar toen ik op de site http://eigenwijzewoorden.nl kwam, wist ik direct dat deze cursus creatief schrijven bij mij zou passen. Het voelde gelijk goed en het voldoet aan alle eisen die ik voor mezelf had opgesteld. Ik besloot me op te geven en ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, ik kan het echt iedereen die van schrijven houdt, die het zo nu en dan eens doet, aanraden. Ik zou je echt over de streep willen trekken want het is echt zonde om niet te doen. Ik heb het zelf jaren uitgesteld en daar heb ik best een beetje spijt van. Het heeft me zo veel opgeleverd. Ik heb niet alleen heel veel geleerd, maar ben ook veel vrijer en creatiever geworden. En dat is me echt ontzettend veel waard.

Ga op een creatieve reis met Eigen Wijze Woorden

Het is zo heerlijk om met gelijkgestemden een cursus creatief schrijven te volgen. Je begrijpt elkaar, ik voelde me helemaal op mijn gemak. Het was zo leuk om creatief te schrijven met z’n allen, het was een heel bijzonder, inspirerend en leerzaam proces. Ik heb veel geleerd van de technieken waar we les in kregen en van de feedback die ik kreeg. Ook vond ik het heel fijn om oefeningen te krijgen, zo bleef ik ermee bezig en deze pak ik er nog steeds weleens bij als ik een beetje vast zit. Wil je een cursus creatief schrijven volgen, ga dan zeker naar Eigen Wijze Woorden. Carla Scheepe-Belksma heeft veel ervaring en weet het op een zeer inspirerende wijze over te brengen, dat is heel belangrijk. Het is goed betaalbaar en je krijgt er zo ontzettend veel voor terug. Carla doet het zo leuk en goed, ze geeft ook nog veel meer andere leuke workshops en cursussen. Ook voor kinderen en bedrijven, dus kijk eens wat zij voor jou kan betekenen. Dat wordt zeker een heel mooi creatief proces waar je veel aan kan hebben.

Reageren is niet mogelijk