Vlooienplaag verholpen door ongediertebestrijding Zoetermeer

Onze kat is vijf jaar oud en gaat van jongs af aan iedere dag naar buiten. Nog nooit hadden we last gehad van vlooien. Tot vorig jaar nadat we in de zomer twee weken op vakantie in Portugal waren geweest. Omdat we laat in de avond thuis kwamen, zijn we meteen ons bed in gedoken. Op het moment dat ik wakker werd, zag ik een beestje springen. Ik dacht er in de eerste instantie niet aan dat het een vlo was. Ik had namelijk nog nooit vlooien gezien of in mijn huis gehad. Misschien was het gewoon een klein vliegje. Maar tijdens het ontbijt was onze kat zich constant aan het krabben. Toen ging er een lampje branden en wist ik dat we vlooien in huis hadden. Ik wist toen nog niet hoe groot het probleem was. De eerste dagen heb ik het huis volledig gepoetst en alle lakens, kussenslopen en dekens uitgewassen. Overal lagen vlooieneitjes en die bleven steeds terugkomen. Bij de dierenarts haalde ik een anti-vlooienmiddel voor mijn kat. Een week nadat ik mijn huis iedere dag grondig had gepoetst, was ik het zat. De vlooien en de eitjes bleven terugkomen. Via de website van ongediertebestrijding in Zoetermeer ging ik op zoek naar extra tips om de vlooien te bestrijden. Ik kwam erachter dat ik zelf niet veel meer kon doen omdat de plaag al zo groot was. We moesten professionele hulp van de ongediertebestrijding Zoetermeer inschakelen. We bleken niet de enige te zijn. In Zoetermeer bleken veel huishoudens last te hebben van vlooien. Ondanks de drukte, hoefde we niet lang te wachten op hulp van de ongediertebestrijding in Zoetermeer. Binnen enkele dagen werden we van de vlooien in ons huis afgeholpen.

Hoe ging de ongediertebestrijding in Zoetermeer te werk?

Om een afspraak te maken met iemand van de ongediertebestrijding in Zoetermeer, heb ik telefonisch contact opgenomen. Tijdens het telefoongesprek namen ze uitgebreid de tijd om de omvang van het probleem in kaart te brengen. Ik had zelf nog niet ontdekt waar in huisde vlooien zich precies genesteld hadden. De medewerker adviseerde me om in iedere ruimte in huis op de vloer te slaan en te bekijken of er vlooien omhoog sprongen. De plaag bevond zich in de woonkamer en in onze slaapkamers. Na afloop van het gesprek kreeg ik een plan van aanpak en een prijsvoorstel voor de diensten van de ongediertebestrijding in Zoetermeer. Ik ben direct akkoord gegaan want ik wilde het liefst diezelfde dag nog van de vlooien af zijn. Een dag later hadden we een afspraak met iemand van de ongediertebestrijding in Zoetermeer. We mochten minimaal twee uur niet in huis zijn omdat het huis behandeld werd met een insecticide. Een behandeling was voldoende om de vlooien te bestrijden. Ik was dus ontzettend blij dat we de ongediertebestrijding in Zoetermeer ingeschakeld hadden.

Advies om vlooien te voorkomen

De bestrijder van de ongediertebestrijding in Zoetermeer gaf ons na afloop nog uitgebreid advies om ervoor te zorgen dat de vlooien weg zouden blijven. We moesten onze kat regelmatig op vlooien controleren en het huis geregeld stofzuigen. Daarnaast kregen we nog enkele tips om vlooien op lange termijn te voorkomen:

  • De kat op tijd ontvlooien;
  • Meubilair stofzuigen om eventuele vlooieneitjes tijdig te verwijderen;
  • Het dekentje van de kat regelmatig op hoge temperatuur uitwassen;
  • De kat kammen met een vlooienkam.

Het advies van de bestrijder volg ik zeker op. Ik weet nu hoe vervelend het is om vlooien in huis te hebben, al helemaal als het een mega plaag is als je terug komt van vakantie. Ik ben de ongediertebestrijding in Zoetermeer erg dankbaar voor hun professionele hulp en advies. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk