Met een animatiefilmpje brengt u een duidelijke boodschap over

Een animatiefilmpje kan zoveel meer doen voor de bezoekers van uw website dan een stukje tekst. De voordelen zijn niet allemaal op te noemen. Kijk daarom eerst maar eens op onze site: donkermedia.nl. U vindt daar natuurlijk ons eigen animatiefilmpje waar we u uitleggen waar we voor staan en wat we voor u kunnen betekenen. En mocht u toch liever een tekst willen lezen dan kunt u deze tekst rustig doorlezen. Wat wij doen is het maken van filmpjes voor bedrijven met een eigen site. Ga met de tijd mee en vul de landingspagina van uw site bijvoorbeeld met een animatiefilmpje. In welke stijl u het dan ook wilt zoals:

  • Een 3d animatiefilmpje,
  • Een film in 2d,
  • Of een whiteboard video,

We kunnen het allemaal voor u realiseren. Wat we daarvoor nodig hebben is uw input, dus uw verhaal. Dat is ook zeker een reden om u nauw te betrekken in het ontwerp en het uiteindelijke product. Uw verhaal verpakken we in bewegende geanimeerde beelden met eventueel teksten of een voice-over ondersteund door geluidseffecten. Wilt u er ook muziek in verwerken? Laat dan weten wat u mooi vindt, dan verwerken we dat in de offerte zodat we snel kunnen beginnen met de bouw van uw animatiefilmpje. Naast het feit dat u op onze site ons eigen filmpje kunt bekijken vindt u tevens afgeronde projecten. Zo hebben we een animatiefilmpje gemaakt voor bedrijven zoals de ING bank, Blokker en ABN-AMRO.

We ontwerpen uw animatiefilmpje voor u geheel op maat

U hebt misschien al wel een idee hoe het animatiefilmpje er uit moet zien. Geeft u daarom deze ideeën aan ons door via het contactformulier. U kunt daarmee direct een offerte opvragen. Natuurlijk is het een goed idee om hierover te brainstormen dus we nodigen u vervolgens graag uit voor een dergelijke sessie in ons kantoor in Eindhoven. U kunt het ontwikkelen en produceren van een animatiefilmpje vergelijken met het maken van een speelfilm, maar dan op microniveau. Dat neemt niet weg dat we hier niet minder serieus mee bezig gaan. Het eerste dat moet worden geschreven is natuurlijk het script. En daar is een concept voor nodig dat u samen met ons op papier gaat zetten. Nadat het script af is maken we storyboards. Daarin worden de verschillende scènes van het animatiefilmpje opgetekend als opzet. Vervolgens maken we de illustraties in de stijl die u hebt uitgekozen. De voice-over wordt ingesproken door onze ervaren acteurs en de illustraties uit de vorige fase worden nu geanimeerd. De overgangen van de scènes worden gemaakt en de animaties worden achter elkaar gezet tot een animatiefilmpje. Ten slotte voegen we de geluidseffecten toe en hebt u de optie om muziek toe te laten voegen. We houden u op de hoogte van al deze fases zodat u tijdig wensen en veranderingen door kunt geven die we direct kunnen verwerken.

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn? Vraag dan een offerte aan

Het maken van een dergelijke video heeft nog heel wat voeten in de aarde. Afhankelijk van uw eisen en de lengte van de video kost het u waarschijnlijk tussen de 2000 en de 5000 euro. Van te voren krijgt u een duidelijke offerte die u tekent en waar we niet vanaf wijken. Het gehele productieproces duurt enkele weken tot een paar maand, wederom afhankelijk van de hoeveelheid werk. Wilt u graag wat meer inspiratie opdoen? Dan vindt u op onze site al vele voorbeelden. Ook op de sociale media zitten we niet stil. Dus bekijk ons werk tevens op Facebook, YouTube, Instagram en Twitter.

Reageren is niet mogelijk