Meer weten over de wsnp

WSNP-zaken.nl - Advocaten, gespecialiseerd in WSNP-zaken.

Zit u in de wsnp of wilt u hiertoe toegelaten worden? Verloopt dit echter niet zonder horten of stoten? Dan bent u op de website wsnp-zaken.nl aan het juiste adres om om hulp te vragen. De advocaten die bij deze website werken doen dit Pro Deo, oftewel de gratis rechtsbijstand. Zij vinden namelijk dat iedereen er recht op heeft om rechtsbijstand te krijgen, ook op het gebied van wsnp.

  • Geen toelating
  • Geen schone lei
  • Tussentijdse beëindiging (of een dreiging daarmee)
  • Alle hoger beroep zaken

Er kunnen uiteenlopende situaties zijn waarin u problemen heeft met de wsnp. Maar laten we bij het begin beginnen voor degenen die er eigenlijk niet bekend mee zijn wat dit nu is. Wsnp staat voor Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. Als u een zeer hoge schuld hebt en u heeft allerlei schuldeisers achter u aan, maar er is geen enkele mogelijkheid voor u om deze zelf allemaal in te lossen, dan kunt u in aanmerken komen voor deze wet schuldsanering. U moet hierbij natuurlijk wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het is dus mogelijk dat u geen toelating krijgt of dat er sprake is van een tussentijdse beëindiging wanneer u zich niet aan de opgelegde regels houdt. Heeft u op wat voor manier dan ook problemen op dit gebied? Kom dan naar website wsnp-zaken.nl en neem contact op met een van de advocaten. Hij of zij kan dan de mogelijkheden met u doornemen.

Hulp bij de wsnp

Zo gebeurt het nog wel eens dat iemand aanvraag tot de wsnp doet, maar dat deze op wat voor gronden dan ook geweigerd wordt. Dat is natuurlijk niet het nieuws waar u op zat te wachten. In sommige gevallen is het helaas terecht en zult u zich erbij neer moeten leggen. Heeft u echter het idee dat het onterecht is? Dan kunt u hiertegen in bezwaar gaan, oftewel het hoger beroep. Doe dit altijd samen met een advocaat via de website wsnp-zaken.nl. Niet alleen hebben zij een hoop kennis op dit gebied die u goed kunt gebruiken, ook kunnen zij waarschijnlijk een stuk beter dan u inschatten of u inderdaad gelijk heeft over of u ten onrechte bent geweigerd. Ook wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een tussentijdse beëindiging (of een dreiging hiermee) of u krijgt geen schone lei, dan kunt u contact opnemen met een van de advocaten van deze website. Zij kunnen dan samen met u gaan kijken naar uw huidige situatie en aan de hand daarvan besluiten wat de beste vervolgstap is.

Al uw vragen beantwoord

Als u vragen heeft omtrent een bepaalde situatie met de wsnp, dan kunt u hiervoor ook op de website wsnp-zaken.nl kijken. Hier vindt u een hoop vragen die vaak voorbij komen. Het is dus zeker aan te raden om hier even een kijkje te nemen en op die manier dus meer te weten te komen. Wees daarnaast ook zeker niet bang om contact op te nemen. Als u in een lastige situatie zit vanwege de wsnp, dan staan de advocaten van deze website voor u klaar en u hoeft er zeker niet bang voor te zijn om gebruik te maken van deze gratis dienst. Zij staan graag voor u klaar en helpen u waar zij dit kunnen. Uiteraard zullen zij ook eerlijk tegen u zijn wanneer er helaas niets gedaan kan worden. Is uw wsnp beëindigd en heeft u inderdaad de regels overtreden? Dan is er nog maar weinig wat hier aan gedaan kan worden. Neem het daarom zeker niet voor lief en zorg er altijd voor dat u zich aan de regels houdt. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk