Leesmappen ideaal voor liefhebbers van tijdschriften

Vind jij het ook zo heerlijk ontspannend om een tijdschrift te lezen? Dan zijn leesmappen voor jou echt ideaal! Iedereen die met regelmaat een magazine koopt, weet dat dit eigenlijk best wel duur is. Vooral als je iedere week een uitgave moet kopen, kan het bedrag wat je hier jaarlijks aan besteedt echt flink oplopen. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om een abonnement te nemen, dan betaal je per nummer vaak redelijk wat minder. Maar nog steeds zijn het geen kleine bedragen waar het om gaat. Veel voordeliger is het om te kiezen voor het lezen van leesmappen. Dit is echt een uitstekende manier om te besparen op jouw leeskosten en er toch voor te zorgen dat je nog steeds al je favoriete magazines gewoon iedere keer door kunt nemen. Je hoeft zo nooit meer een nummer te missen, je hoeft geen tig abonnementen af te sluiten en je hoeft zelf de deur niet uit om de nieuwste bladen aan te schaffen. Dat maakt het gebruik van leesmappen echt tot zo’n ideale keus.

Wat zijn leesmappen en waarom zijn ze voordelig?

Wat zijn leesmappen nu eigenlijk en waarom is het lezen ervan zoveel voordeliger dan het kopen van losse exemplaren of het afsluiten van losse abonnementen? Bij een leesmap is het zo dat de aanbieder verschilleden bladen verzamelt en deze allemaal in een map stopt. Afhankelijk van de variant die je kiest, kun je zo een hele hoeveelheid lectuur lezen. De lage prijs is mogelijk doordat de map doorgegeven wordt van adres naar adres. Op die manier kunnen de kosten voor de magazines dus verdeeld worden over vele huishoudens en blijft de totaalprijs voor iedereen laag. Leesland is een bedrijf dat op deze manier leesmappen aanbiedt en zij bieden verschillende opties aan. Neem je bij hen een abonnement dan kun je zelf kiezen als hoeveelste in de rij jij de map in huis krijgt. Hoe later jij aan de beurt bent, hoe goedkoper jouw abonnementsprijs zal zijn. Je kunt ervoor kiezen om de eerste te zijn, maar ook de twaalfde. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor de houdmap. Je hoeft dan niet perse alles binnen een week gelezen te hebben, zodat je de map weer mee kunt geven aan de bezorger, maar je kunt gewoon iedere week je map houden. Je bent dan wel als laatste aan de beurt. Zo zijn er voor de leesmappen bij Leesland dus verschillende opties.

Verschillende abonnementen

Naast verschil in wanneer jij de leesmappen in huis krijgt, is er ook verschil in welke bladen er in de map zitten. Je kunt bij Leesland kiezen voor een compactmap of een gezinsmap. Wat voor titels kun je hier nu in verwachten? Er zitten bijvoorbeeld in de compactmap verschillende wekelijkse uitgaven, zoals Autoweek, Libelle, Panorama, Flair en de Avrobode. De laatste krijgt iedere abonnee elke week nieuw, je hebt immers niets aan een televisiegids die al een paar weken oud is! Deze leesmap wordt bovendien iedere week aangevuld met een maandelijkse uitgave:

  • ComputerEasy
  • 100% NL
  • Quest
  • Voetbal Inside
  • Glossy
  • VT Wonen

In de gezinsmappen zitten naast bovengenoemde titels ook jongerenbladen, zoals de Tina en de Donald Duck. Door de verschillende opties die zij bieden, kun je altijd leesmappen bij hen vinden die helemaal passen bij wat jij leuk vindt om te lezen. En daarnaast kun je dus ook altijd kiezen voor een abonnementsprijs die het best bij jouw financiële mogelijkheden past. Ben jij een echte magazinefan en baal je ervan dat je niet alle abonnementen af kunt sluiten die je zou willen hebben? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van leesmappen die Leesland biedt!

Reageren is niet mogelijk