Vergroot uw woongenoot met een serre aan uw huis!

Wilt u graag wat extra ruimte creëren in huis? Verlangt u naar een ruimte met veel uitzicht en daglicht? Dan is het laten bouwen van een serre mogelijk de ideale uitkomst! Zo’n aanbouw vergroot uw leefruimte en laat u bovendien nog meer van uw tuin genieten. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een serre te laten bouwen. Vaak willen ze genieten van hun prachtige tuin, ook op dagen dat het weer dit eigenlijk niet toestaat. In deze ruimte bent u beschut tegen regen, wind en kou. Er zijn ook serres verkrijgbaar met UV-straling werende beglazing, die u zelfs beschermen tegen al te felle zonnestralen. Ook warmtewerende beglazing is een optie voor een aanbouw. Juist doordat de serre voor een groot deel uit glas bestaat, heeft u wel een prachtig uitzicht op de omgeving. Dit betekent dat u kunt genieten van de schoonheid van alle jaargetijden en elementen, zonder er last van te hoeven hebben! Geniet van de lenteregen, de zomerzon, de vallende blaadjes in de herfst en het rijp op uw gazon in de winter. Zie hoe de regendruppels van het glas afglijden, maar blijf zelf lekker droog! Een glazen aanbouw is een ideale plek om lekker te ontspannen. Hier kunt u met een hapje en een drankje, een goed boek of een krantje, een muziek of een goed gesprek helemaal tot rust komen. Zie er ‘s ochtends de zon opkomen en ‘s avonds de eerste sterren verschijnen. Plaats een gezellig kacheltje en leg wat lekkere dekens neer om het altijd behaaglijk warm te houden. Natuurlijk is het wel zo prettig als uw serre mooi aansluit bij de bouwstijl, vorm en het formaat van uw huis. Ook met de tuin hoort deze een harmonieus geheel te vormen. Laat uw aanbouw daarom maken en bouwen door een echte expert op dit gebied. Alleen zo bereikt u het optimale, oogstrelende resultaat. Wilt u graag wat inspiratie opdoen om te kunnen bepalen hoe uw serre eruit moet komen te zien? Bezoekt u dan eens de pagina van Ter Huurne serres en glassystemen. Dit bedrijf is al ruim 40 jaar actief als producent en bouwer van serres en andere vormen van aanbouw. Op deze pagina vindt u meer algemene informatie over wat zij voor u kunnen betekenen als het gaat om het laten bouwen van een serre: https://www.terhuurnebv.nl/serres. Hier vindt u ook een link naar impressies van reeds afgeronde projecten, waar u inspiratie kunt opdoen.

Een serre laten bouwen – wat mag u hier zoal van verwachten?

Als u een serre wilt laten bouwen, is het verstandig om in zee te gaan met een echte specialist. U vindt deze in Ter Huurne. Omdat dit bedrijf uw glazen aanbouw zowel zal maken als plaatsen, kunt u in overleg met hen het eindresultaat tot op grote hoogte beïnvloeden. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u op hun beurt voorzien van advies op maat, waar u echt iets aan heeft. Bovendien profiteert u bij Ter Huurne van:

  • uitstekende service
  • een mooie afwerking
  • heldere communicatie
  • hoge kwaliteit
  • duurzaam vakwerk

Geniet met volle teugen van uw huis en tuin!

Met een glazen aanbouw kunt u nog meer genieten van uw huis en tuin. U heeft dan een ruimte die speciaal bestemd is voor ontspannen en tot uzelf komen. Weer of geen weer, u bent dichtbij de natuur. Maak gebruik van de ervaring en vakkennis van een specialist voor het mooiste resultaat. Dan is een nieuwe serre zeker zijn investering waard! Bezoek de website van Ter Huurne en vraag een offerte aan.

Reageren is niet mogelijk