Kerstpakketten uitdelen

Bij sommige bedrijven is het nog steeds een goede gewoonte, terwijl anderen het niet meer doen of nog nooit gedaan hebben: het uitdelen van kerstpakketten aan de medewerkers. Soms twijfelen mensen, is het nog wel nodig om dit te doen, wordt het nog wel gewaardeerd? Nodig is het natuurlijk niet per definitie. Je betaalt je personeel immers gewoon salaris uit en daar kunnen zij, als het goed is, prima van kopen wat zij nodig hebben. Ook het kopen van wat extra lekkernijen voor de feestdagen is over het algemeen geen enkel probleem meer. Kerstpakketten weggeven is dus in die zin niet nodig, maar het wordt vaak wel enorm gewaardeerd. Het feit dat de baas tijd gestoken heeft in het uitzoeken van deze geschenken en de moeite heeft genomen om hen iets extra’s te geven, dat wordt erg op prijs gesteld. Men voelt zich hierdoor meer gewaardeerd, het is immers iets wat niet verplicht is en het geeft dus echt aan dat hun werknemer hun inzet waardeert en extra beloont. Twijfel jij dus of jij met jouw bedrijf wel door moet gaan met het uitdelen van kerstpakketten? Of heb jij dit nog nooit gedaan en zit je er aan te denken om dit wel te gaan doen? Weet dan dat dit zeer op prijs gesteld wordt!

Kerstpakketten uitkiezen

Als je kerstpakketten weg gaat geven, dan is het natuurlijk wel leuk als deze enigszins passen bij je bedrijf of bij je medewerkers. En het is uiteraard ook van belang dat ze passen bij jouw budget. Niet iedere onderneming zal hetzelfde budget hiervoor beschikbaar hebben. De prijzen worden over het algemeen per pakket weergegeven, dus het is voor jou raadzaam om te bedenken hoeveel budget jij hier per persoon voor beschikbaar hebt. Op die manier kun je een eerste selectie maken uit de vele mogelijkheden die er op het gebied van kerstpakketten zijn. Daarnaast kun je ze ook selecteren op inhoud. Wil je pakketten cadeau doen die helemaal of voornamelijk uit voedsel bestaan? Of kies je juist liever voor een non-food optie? Ook kun jij je afvragen of je nog rekening moet houden met duurzaamheid. Het is heel goed mogelijk om te kiezen voor kerstgeschenken die volledig uit duurzame producten bestaan. Zijn jullie hier op de bedrijfsvloer veel mee bezig, bijvoorbeeld omdat jullie zelf duurzame producten verkopen of omdat jullie maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk vinden, dan is het natuurlijk een goed idee om daar met de kerstpakketten bij aan te sluiten. Zo zorg je ervoor dat ze goed passen bij je bedrijfsfilosofie.

Veel te kiezen bij Kerstpakket.nl

Als je kerstpakketten wilt gaan kopen, dan doe je er goed aan om dit te doen bij Kerstpakket.nl. Hoe gaat het bestellen bij hen nu in zijn werk? Dit gaat als volgt:

  • je gaat naar hun site en maakt een keus uit hun aanbod
  • je geeft aan hoeveel pakketten je wilt bestellen
  • je geeft een datum aan waarop jij ze wilt ontvangen

Deze manier van werken heeft als voordeel dat jij op ieder moment in het jaar alvast een bestelling bij hen kunt plaatsen. Heb jij het in de zomer bijvoorbeeld rustig, dan kun je alvast eens op je gemak hier naar gaan kijken en ook alvast je bestelling gaan plaatsen. Dit heeft als voordeel dat je zeker weet dat je de kerstpakketten van jouw keus krijgt en dat je ook daadwerkelijk uit een groot aanbod kunt kiezen. Hoe later jij bestelt, hoe minder mogelijkheden er vaak nog over zijn. Doordat jouw bestelling pas geleverd wordt op de datum die jij aangegeven hebt, zit je bovendien niet met het probleem dat jij de dozen met kerstpakketten zelf een hele tijd op moet slaan.

Reageren is niet mogelijk