4 wheel drive

Lesscher 4WD is de expert als het gaat om 4 wheel drive. Wij werken al meer dan 40 jaar met diverse 4 wheel drive modellen, van voornamelijk Toyota en Nissan. Tegenwoordig bieden wij nieuw verschillende modellen van Toyota en Nissan aan, maar daarnaast hebben wij ook een ruim tweedehands assortiment, met 4 wheel drive modellen van allerlei fabrikanten, zoals Isuzu, Land Rover of Mitsubishi. Waar u dus ook naar op zoek bent, bij Lesscher 4WD bent u aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw 4 wheel drive. Maak nu snel een afspraak of kijk gewoon online even rond.

4 wheel drive bij Lesscher 4WD

Wij zijn ooit begonnen met de verkoop en het onderhoud van de Nissan Patrol. Deze terreinauto van Nissan was jarenlang een van onze favorieten, maar wordt jammer genoeg momenteel niet meer verkocht in Europa. Wij kunnen de Nissan Patrol daarom nu niet meer nieuw aanbieden, maar wij hebben uiteraard wel een ruime keuze in tweedehands modellen. Daarnaast bieden wij wel de Nissan Pathfinder en de Nissan Navara aan. De Nissan Pathfinder is een alternatief voor de Nissan Patrol en is dus ook een terreinauto. De Nissan Navara is een populaire pick-up van Nissan en is een echte werker, met een ruime cabine en veel laadruimte achterop. Naast onze ruime aanbod Nissan modellen verkopen wij dus ook nieuwe Toyota modellen, namelijk de Toyota Land Cruiser V8, de Toyota Land Cruiser 150 en de Toyota Hilux. De Toyota Land Cruiser is de bekende terreinauto van Toyota, die verkrijgbaar is in twee varianten, waarbij de V8 het krachtigste model is. Hiernaast bieden we de Toyota Hilux aan, de veelzijdige pick-up van Toyota. Ook voor de Toyota 4 wheel drive modellen kunt u dus terecht bij Lesscher 4WD. En koopt u liever tweedehands dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben altijd een ruim assortiment tweedehands Toyota 4 wheel drive modellen in ons assortiment, zodat u altijd een ruime keuze heeft.

Ook onderhoud en reparatie

Een van onze specialismes is het onderhoud en reparatie van Toyota en Nissan 4 wheel drive modellen. Wij werken al meer dan 40 jaar in dit vak en hebben dus iedere 4 wheel drive van deze twee merken wel een keer voor bij zien komen. Dat betekent dat we niet alleen met uw nieuwere modellen raad weten, maar dat ook de oudere modellen geen probleem zijn. Voor de nieuwe modellen hebben wij onze werkplaats voorzien van de meest recente originele apparatuur voor Toyota en Nissan. Met deze apparatuur is het mogelijk om alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren. Ook kunnen we met deze apparatuur de foutcodes uitlezen, iets wat steeds belangrijker is geworden bij de recentere modellen. Zo weet u zeker dat als u uw 4 wheel drive naar ons toe brengt dat het onderhoud zo gedaan is. Dat komt mede door ons ruime magazijn, waarin wij alle originele onderdelen en accessoires op voorraad hebben. We kunnen u dus bijna altijd direct helpen, zodat u niet hoeft te wachten. Dat geldt voor zowel voor onderhoud dat u bij ons laat uitvoeren als bestellingen die u bij ons plaatst. Naast het gebruikelijke onderhoud en reparatie bieden wij ook de volgende diensten aan:

  • APK keuringen
  • Inbouwen van accessoires,
  • Revisiewerkzaamheden
  • Professioneel schadeherstel

Het schadeherstel kunnen wij afhandelen met alle verzekeringmaatschappijen, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Heeft u dus al een 4 wheel drive of heeft u interesse? Komt dan zeker eens een keer langs, dan kunnen we alles vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen. Of u nu de voorkeur geeft aan tweedehands model of graag nieuw koopt, wij weten alles over onze auto’s en kunnen u dus precies vertellen welk model het beste bij u past. Bekijk nu alle informatie op http://www.lesscher4wd.nl/.

Reageren is niet mogelijk