Een vakantie én haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie Turkije: Internationale top 20 Kliniek

Ouder worden is voor veel mensen geen pretje. Maar een acteur als George Clooney lijkt juist aantrekkelijker te worden naarmate hij ouder wordt. Natuurlijk heeft hij veel geld, zodat hij er een gezonde manier van leven op na kan houden. Gezonde voeding, allerlei middeltjes en sporten kost geld en tijd. Een acteur als George Clooney kan bijvoorbeeld in zijn eigen huis een sportschool bouwen. Hij kan de juiste voedingsmiddelen door een professionele kok laten bereiden. Dus hij heeft ook de middelen om ervoor te zorgen dat hij op de juiste manier ouder wordt. Maar het is ook een kwestie van geluk. Hij heeft bijvoorbeeld al zijn haar nog. Het wordt weliswaar wat grijzer, maar dat geeft hem juist een air van wijsheid. De godin Fortuna moet je dus aan je zijde hebben. Als deze je verlaat, dan kun je zomaar je haren verliezen. Kaalhoofdigheid is natuurlijk funest voor de aantrekkelijkheid. Er zijn maar weinig mannen die een kaal hoofd met waardigheid weten te dragen. Acteurs als Dwayne (The Rock) Johnson of Vin Diesel zijn zonder haar zo waar nog aantrekkelijker dan met haar. Maar dit zijn helaas uitzonderingen. De meeste mannen verliezen hun aantrekkingskracht op het moment dat ze hun haar verliezen. Maar gelukkig hoef je als kalende man niet bij de pakken neer te gaan zitten. Je kunt kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Waarom in Turkije vraag je je je misschien af? Welnu, in Turkije vind je Esteworld. Dit is toevallig één van de beste, zo niet dé beste, haartransplantatie locaties van de wereld. Qua begeleiding, service en professionaliteit is alles hier perfect geregeld. Sinds kort kun je er ook profiteren van Nederlandse begeleiding, dus er is ook geen taalbarrière meer. Als het om je haar gaat, dan wil je natuurlijk alleen het beste. Dus daarom doe je er goed aan om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Hieronder gaan we verder in op de details waarom het een goed idee is om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije.

Alle redenen voor een haartransplantatie in Turkije op een rijtje

Allereerst is het natuurlijk geen gek idee om naar Turkije te reizen. Als je dan toch een transplantatie moet ondergaan, dan is het ideaal om er meteen een lekkere zonvakantie aan vast te plakken. Dat is dus al een goede reden voor een haartransplantatie in Turkije. Maar dat is lang niet alles. Zoals gezegd is Esteworld de voorloper op het gebied van haartransplantaties. Dus het is altijd goed om te kiezen voor Esteworld. Je weet dan zeker dat je zult profiteren van de beste service en expertise. Qua service is alles tot in de puntjes verzorgd. Als je namelijk kiest voor een haartransplantatie in Turkije, dan word je netjes van het vliegveld gehaald. Je verblijft in een comfortabel hotel en zoals gezegd profiteer je sinds kort van Nederlandse begeleiding. Je hoeft je ook niet druk te maken om de follow-up bezoeken. Deze kunnen namelijk in Nederland plaatsvinden. Je hoeft dus niet constant opnieuw naar Turkije te reizen. Een tripje naar Turkije voor een haartransplantatie in Turkije is leuk, maar als je constant terug moet reizen, dan is het niet leuk meer natuurlijk.

Nog een paar voordelen op een rijtje

Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije dan profiteer je naast de bovengenoemde voordelen ook nog eens van de onderstaande voordelen:

  • Direct contact met de kliniek, geen tussenpersoon
  • Goedgekeurd door ministerie van volksgezondheid
  • Keurmerk van Nederlandse Haarstichting
  • Geen vervelende verdovende spuiten
  • Garantie op het resultaat

Lees meer..

Reageren is niet mogelijk