Huur een traiteur voor een onvergetelijke ervaring!

Nadat we onlangs een bedrijfslunch hadden gehad met een uitstekende traiteur, heb ik besloten om mijn vijftigste verjaardag eens uitgebreid te vieren. Ik heb mijn baas om de naam van de traiteur gevraagd, zodat ik bij hun een bestelling kon plaatsen voor mijn feest. John en Jeroen Laeremans voor party en event catering. Zeker een naam om te onthouden, want zij leveren echt de meest verrukkelijke hapjes, maar naast hapjes leveren ze nog veel meer je kunt voor alles terecht tot aan een uitgebreid diner of zelfs een barbecue. Toen ik de lijst op hun website zag met mogelijkheden heb ik even met open mond zitten kijken, want de mogelijkheden zijn echt heel er groot. Toen had ik dus een ander probleem, want hoewel ik en mijn vrouw besloten hadden om mijn vijftigste verjaardag groots te vieren, wisten we nog niet waar we het wilden vieren, of we een thema wilden hebben en ga zo maar door. We zijn toen maar een avondje gaan brainstormen en gezien mijn verjaardag in het najaar is, hebben we besloten dat de barbecue meteen afviel. Een locatie vinden waar je buiten een barbecue kan plaatsen terwijl er mensen zowel binnen als buiten moeten kunnen zitten, vonden we te gewaagd en ingewikkeld. Hoewel mijn vrouw en ik beide grote sushi liefhebbers zijn, hebben we ook snel besloten om geen sushi te serveren, vooral omdat onze kinderen hier echt niets om geven. Hoewel we met een kleine kring mensen wel uitgebreid willen gaan eten voor mijn verjaardag, is er ook meteen besloten dat het een feest wordt dat op de dag gehouden wordt, zodat we gebruik kunnen maken van alle kleine hapjes die ze bij deze uitstekende traiteur kunnen serveren.  Een kleine blik op dingen die we hebben laten serveren;

  • Gevarieerde luxe borrel pitabroodjes
  • Bruchetta’s
  • Warme amuses
  • Sandwiches

Laat je traiteur helpen

Er moet wel toegevoegd worden dat we dit niet helemaal zelf besloten hebben, de traiteur zelf heeft aangeraden om er een warm hapje bij te serveren voor de afwisseling. Wij zijn daarin meegegaan omdat de argumenten die werden genoemd inderdaad erg aannemelijk waren, en de traiteur ervaring heeft die wij niet hadden. Het feest was uiteindelijk een denderend succes en ik denk dat de traiteur er nog wel meer klanten bij krijgt. Een aantal van mijn collega’s en vrienden vieren binnenkort ook een bijzondere verjaardag, waarbij ze aangegeven hebben mijn voorbeeld te volgen. Een feestje vieren op je vijftigste verjaardag hoort er nou eenmaal bij. Hoewel elke verjaardag uiteraard bijzonder is (je bent maar eenmaal zo oud) zijn sommige verjaardagen het nou eenmaal waard om een traiteur in te schakelen om het leven te vieren. Nieuwsgierig geworden naar “mijn” traiteur? Kijk dan op hun website voor alle informatie; traiteurlaeremans. Ze denken heel erg met je mee, en zullen samen met je werken aan het best mogelijke concept voor je feest.

Elke dag is een feestje waard

Eerder zei ik al dat elke verjaardag om te vieren is, eigenlijk is elke dag wel een feestje waard. Als je ziet hoe snel het leven afgelopen kan zijn, zou je elke dag het onderste uit de kan moeten halen. Dat hoeft niet door elke dag ook echt een feestje te vieren. Maar wellicht moesten we met zijn allen eens met een kop koffie (of thee) stilstaan bij wat we eigenlijk allemaal hebben, en in stilte even vieren dat we leven, iets wat op zichzelf al een klein wonder is, nietwaar? En dan kunnen we de volgende verjaardag ook weer aan – want dat ouder worden? Dat is ook maar niets.

Reageren is niet mogelijk