Wilt u uw legitieme portie aanvechten?

Wanneer iemand overlijdt en een erfenis nalaat, zult u worden uitgenodigd om naar de notaris te komen wanneer de overledene een testament heeft opgesteld. Voor sommige mensen kan hier een enorme teleurstelling wachten want het kan zijn dat de overledene besloten heeft om u niets te schenken. Wat veel mensen niet weten, is dat het niet mogelijk is in Nederland om iemand geheel te onterven. Het is namelijk zo dat u een kind of een andere verwante altijd iets moet doen toekomen. Het is dus niet mogelijk om vast te leggen dat iemand helemaal niets kan krijgen. Mocht het erop lijken dat u niets in ontvangst mag nemen, dan kunt u altijd een keer contact met ons opnemen. Wij kunnen u namelijk helpen om uw legitieme portie te krijgen. Let wel, wanneer wij het hebben over uw legitieme portie dan hebben wij het niet over het kindsdeel. Het is namelijk zo dat de legitieme portie niet hetzelfde is als het kindsdeel. Mocht u daarom graag een keer willen weten wat wij voor u kunnen doen om uw legitieme portie te bemachtigen, dan willen wij u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u heel eenvoudig bekijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij hebben heel veel ervaring met het aanvechten van uw legitieme portie dus wij hopen dat u voor onze mensen wilt kiezen wanneer u graag wilt krijgen waar u recht op heeft. Wij weten precies welke stappen wij moeten zetten om succes te kunnen boeken, dus wij hopen u snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Aarzel daarom niet langer meer en kom snel een keer een blik werpen op Legitieme.info. Hier kunt u namelijk al heel veel nuttige informatie vinden over de mogelijkheden en diensten die wij te bieden hebben. Genoeg reden dus om onze hulp in te schakelen wanneer u momenteel niets van de erfenis zult ontvangen.

U heeft altijd recht op uw legitieme portie

Wanneer iemand niet wil dat u iets zult erven, is dat zijn of haar probleem en niet het uwe. Het is namelijk zo dat het in de Nederlandse wet zo is vastgelegd dat u als nabestaande altijd recht heeft op uw legitieme portie. Dit is iets wat veel mensen niet weten en velen leggen zich daarom ook klakkeloos neer bij het feit dat de overledene niet wilde dat u iets zou erven. Het kan zijn dat hier heel goede redenen voor waren, maar het blijft een feit dat wanneer u uw aandeel toch wilt krijgen, u altijd aanspraak kunt maken op uw legitieme portie. Wij kunnen u hier heel goed bij helpen en wij hopen daarom ook dat u voor onze diensten zou willen kiezen wanneer u graag succes zou willen boeken. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u goed geholpen wordt. Onze mensen hebben heel veel verstand van het onderwerp ‘legitieme portie’ en wij garanderen u daarom ook dat wij er altijd in zullen slagen om uw aandeel binnen te krijgen. Kijk daarom snel even op Legitieme.info.nl.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u graag met ons wilt werken, horen wij graag van u. Tijdens een eerste gesprek horen wij graag van u hoe de vlag er momenteel bij hangt en vervolgens gaan wij graag voor u aan de slag om te helpen. Kortom:

  • wij helpen u om uw aandeel te krijgen
  • wij zorgen dat u weet welke stappen u moet zetten
  • wij voorzien u van raad en daad

Kijk snel op onze site voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk