Bezoek aan de profielfotograaf

Sinds ik mijn eigen bedrijf heb, ga ik een stuk bewuster om met digitale voetafdruk. Dat doe ik niet voor niets: ik heb gemerkt dat het in het bedrijfsleven vooral draait om imago en presentatie. Het is belangrijk dat je professioneel en zelfverzekerd overkomt. Hoe beter je voor de dag komt, hoe sneller klanten bereid zijn in jou te investeren. In dat kader heb ik onlangs een profielfotograaf bezocht. Ik wilde graag een nieuwe profielfoto voor mijn Facebookpagina en LinkedIn profiel. Een foto waarop ik mezelf was, maar waarmee ik wel liet zien dat ik ervaring had in het vakgebied. Ik ben op Google gaan zoeken en kwam terecht bij profielfotograaf Ineke Schipstra. Ineke maakt portretten, schoolfoto’s en profielfoto’s. Ik was meteen onder de indruk van haar werk. Graag vertel ik hieronder wat meer over mijn ervaringen zijn met deze profielfotograaf en hoe het maken van de foto’s in zijn werk ging:

  • Afspraak maken
  • Langskomen op de profieldagen
  • Het belang van een goede foto

Eerst nam ik contact op om een afspraak te maken. Dat ging heel vlot: binnen een uurtje had ik bericht terug en konden we een datum afspreken. Ik kon langskomen op een van de profieldagen, waardoor ik heel goedkoop een reeks foto’s kon laten maken. Ik was samen met een groep anderen op locatie, maar we kregen allemaal individuele aandacht. De fotografe gaf iedereen evenveel aandacht en had zich duidelijk voorbereid. Ze wist precies wat ze aan het doen was! Wil jij meer informatie over bovenstaande fotostudie? Surf dan eens naar inekeschipstra.nl. Je vindt daar meer informatie over de foto’s die deze profielfotograaf maakt en kunt ook een aantal voorbeeldfoto’s bekijken. Je hebt dan direct een indruk van de stijl en kunt bepalen of dit bij je past.

Profielfotograaf: het belang van een goede foto

Waarom laat je een foto maken bij een profielfotograaf? Om te beginnen zien de foto’s er erg professioneel uit. Het beeld is scherp, de kleuren helder en mijn persoonlijkheid was knap gevangen. Ik vond dat de beelden echt lieten zien wie ik was. Dat komt ook omdat er echt de tijd voor je wordt genomen. Je krijgt de kans om meerdere kanten van jezelf te laten zien. Dit in tegenstelling tot een normale fotozaak, waar je vaak na één foto weer kunt vertrekken. Verder zorgt een profielfotograaf dat de gemaakte foto’s goed bruikbaar zijn op sociale media. Ze worden in een degelijk formaat aangeleverd en hebben een hoge resolutie. Ze zijn dus voor talloze toepassingen te gebruiken. Misschien heb je wel eens een foto gemaakt op je telefoon die er op het kleine scherm best goed uitzag, maar later toch niet bruikbaar bleek. Dat is hier absoluut niet het geval. Je kunt de foto’s prima gebruiken als profielfoto. Daarnaast kun je ze eenvoudig van formaat veranderen, waardoor ze bijvoorbeeld ook te gebruiken zijn als afsluiting onderaan een e-mail. Wat je bedoeling ook is, met degelijke foto’s kan het allemaal. Surf snel naar bovenstaande site en neem contact op!

Foto’s bestellen

Wanneer je foto’s hebt laten maken krijg je een loginkaart toegestuurd. Daarop vind je een logincode, die je kunt gebruiken om je eigen foto’s te vinden en te bestellen. Op deze manier kun je snel de foto’s reserveren die je leuk vindt. Ook kun je de foto’s in verschillende groottes bestellen, precies zoals jij dat wilt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact op. Reserveer direct je plek op de volgende profieldag, dan weet je zeker dat je een mooie foto krijgt voor een scherpe prijs!    

Reageren is niet mogelijk