De voordelen van professioneel wagenparkbeheer

Veel Nederlandse bedrijven zijn erop gebrand om hun werknemers zo snel en voordelig mogelijk op kantoor te krijgen. Hoe eerder een medewerker achter zijn bureau zit, hoe meer werk hij of zij die dag kan verzetten. Een auto van de zaak is daarom bij veel organisaties redelijk standaard geworden. De baas haalt daar veel voordeel uit. Medewerkers besparen veel tijd ten opzichte van het openbaar vervoer en ook kunnen er vaak speciale deals worden gesloten met leveranciers en tankstations. Een reiskostenvergoeding is dan soms nog duurder! Is jouw bedrijf van plan een wagenpark op te bouwen? Ga dan vanaf dag één zorgvuldig te werk. Zorg dat je niet te veel betaalt voor de lease, het onderhoud en de stalling van de auto’s. Wil je liever geen aandacht besteden aan deze praktische zaken? Geef je wagenparkbeheer dan uit handen. IForFacility heeft de kennis en ervaring om jouw wagenpark zo voordelig mogelijk te laten opereren. Wat zijn de voordelen van professioneel wagenparkbeheer?

  • Reduceren van de kosten
  • Altijd het juiste model
  • Ontlasten van de werknemer

Geef je jouw wagenparkbeheer uit handen, dan is de kans groot dat je minder kosten maakt. IForFacility bekijkt het bestaande wagenpark en controleert of dat rendabel is. Het contract van iedere auto wordt grondig onder de loep genomen. Betaal je te veel voor de lease, of is een auto niet langer de moeite waard, dan wordt het model snel en vakkundig vervangen. In sommige gevallen is het niet langer verstandig om de auto te leasen, maar kun je het model beter kopen. Ook daarvan wordt je direct op de hoogte gesteld. Ieder wagenpark is anders en daarom moet het wagenparkbeheer ook anders worden uitgevoerd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je meer weten over de dienstverlening? Surf dan naar iforfacility.com voor meer informatie! Gebruik het contactformulier om snel in contact te komen met een deskundige medewerker!

Wagenparkbeheer: altijd het juiste model

We hebben allemaal gemerkt dat de benzineprijzen de laatste jaren flink zijn gestegen. Een auto die vroeger de moeite waard was, is vandaag de dag misschien te duur. Bovenstaand bedrijf vergelijkt het verbruik van de auto’s en concludeert welk model het meest geschikt is. Ook dat is een belangrijk onderdeel van wagenparkbeheer! Bovendien krijg je als bedrijf vaak leuke kortingen als je meerdere auto’s van hetzelfde merk afneemt. Dat is dus zeker het overwegen waard! Tot slot kan wagenparkbeheer de medewerkers ontlasten, bijvoorbeeld door middel van een haal- en-breng service. Het personeel hoeft de auto niet zelf naar de garage te brengen, maar dat wordt gewoon voor hen gedaan. Dat bespaart een hoop tijd en frustratie. Uiteindelijk is het doel van wagenparkbeheer simpel: ervoor zorgen dat medewerkers zo goedkoop en efficiënt mogelijk op het werk arriveren. Wanneer je het wagenpark goed vormgeeft, kun je jaarlijks duizenden euro’s besparen. Surf dus snel naar bovenstaande site voor een op maat gemaakte offerte.

Overzien van de contracten

Het komt vaak voor dat een bedrijf een contract heeft met meerdere leasemaatschappijen. Vaak kiest een manager voor de goedkoopste optie op dat moment. Er wordt dan niet gekeken naar voordelen op de lange termijn, maar enkel naar de huidige situatie. Het is vaak erg voordelig om alle openstaande contracten over te zetten naar één aanbieder. Omdat je dan veel auto’s afneemt, krijg je vaak leuke kortingen. Het is een heel karwei om dat zelf uit te zoeken, maar ook daarbij kan IForFacility je van dienst zijn. Kortom: ben je op zoek naar professioneel wagenparkbeheer? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Reageren is niet mogelijk