Reiki Apeldoorn bij In Ontspannend Handen

We leven in tijden van snelheid. We hebben drukke banen, drukke levens en we willen alles tegelijk. Bovendien leven we in een tijd waarin we onszelf met iedereen kunnen vergelijken. We hoeven een van onze sociale media kanalen maar te openen en we weten wel weer wat er aan de hand is bij de buren die veel groener gras in de tuin hebben liggen dan jij. Reiki in Apeldoorn is er voor mensen die willen onthaasten. Reiki in Apeldoorn kan een behandeling zijn die bepaalde blokkades opheft die je door het drukke leven opbouwt. Maar laten we voordat we het hebben over Reiki in Apeldoorn, eens hebben over hoe die zogenaamde blokkades eigenlijk ontstaan. Mensen zijn energetische wezens. Dat wil zeggen dat we allemaal energie hebben en energie zijn. Ons lichaam en onze geest zijn met elkaar verbonden. We voelen ons fit als ons lichaam en onze geest in balans zijn. Alleen dan kan de energie rijkelijk door ons lichaam vloeien en voelen we ons fit. Hoe komt het dan dat zo veel mensen last hebben van vermoeidheid of andere vage klachten die maar niet overgaan? Goede vraag en het antwoord is simpel. We zijn niet in balans. Wanneer je naar de dokter gaat met een klacht, dan zal deze je niet wijzen op het nemen van rust, misschien wel als je een goede hebt, maar de oplossing komt toch meestal in een potje of een pakje. Er worden nogal wat medicijnen voorgeschreven aan mensen die last hebben van pijn. Deze zogenaamde symptoombestrijding is echter niet bepaald effectief op de lange termijn en dat zullen mensen die een Reiki behandeling in Apeldoorn hebben gehad beamen. Reike betekent ‘levensenergie’. Veel mensen zijn zich er helemaal niet van bewust dat het eigen systeem en lichaam alles in zich heeft om te genezen. Veel mensen reiken steeds weer uit naar medicijnen en dat werkt niet. Reik in Apeldoorn werkt op energetisch niveau en bevorderd het herstellend vermogen van de mens door handopleggingen op plaatsen waar de energie geblokkeerd is in het lichaam. Voor welke klachten kun je allemaal uitreiken naar Reiki in Apeldoorn? 

  • Klachten van vermoeidheid en lusteloosheid;
  • Klachten van pijn in het lichaam die je niet thuis kan brengen;
  • Klachten van depressie en een gebrek aan levenslust. 
  • Inonstspannenhanden

Reiki in Apeldoorn brengt je weer in balans

Een Reiki behandeling in Apeldoorn, doe je bij inontspannenhanden.nl omdat je daar zeker weet dat je kiest voor een goede Reiki behandeling. Een Reiki behandeling in Apeldoorn is een milde behandeling die voor veel ontspanning zal zorgen. Wil je graag meer weten over Reiki in Apeldoorn? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Dan weet je zeker dat je kiest voor Reiki in Apeldoorn van de beste therapeut die je weer in balans brengt.

Een moment voor jezelf

We vergeten vaak om genoeg momenten voor onszelf in te bouwen op een dag. Toch is het verstandig om er voor te zorgen dat je zo nu en dan eens pas op de plaats maakt en op de rem van je eigen leven gaat staan. Het aangeven van de eigen grenzen is voor veel mensen moeilijk omdat ze eigenlijk nooit hebben onderzocht waar die precies liggen. Wanneer dat het geval is, zal je zeker niet weten waar je grens ligt en loop je het risico dat je jouw natuurlijke grens steeds overschrijdt. Doe je dat zelf niet, dan doet een ander het wel, want je hebt altijd te maken met andere mensen die ook over je grens kunnen gaan.

Reageren is niet mogelijk