Airhockey tafel kopen?

Airhockey is één van de leukste spellen die je samen kunt spelen. Het enige wat je nodig hebt is een airhockey tafel. Die vind je vaak in speelhallen en poolcafés, maar het is ook mogelijk een airhockey tafel voor thuis te kopen. Via airhockeytafel.nl koop je eenvoudig professionele tafels of tafels voor thuis. Daarnaast kun je hier ook terecht als je speeltafels voor je bedrijf zoekt. Het verhuren van dit soort tafels wordt op die manier ook mogelijk. Van elke soort tafel vind je de prijs en specificaties op de website. Hier kun je ook direct je tafel bestellen. Deze wordt snel geleverd, inclusief alle bijbehorende accessoires.  

Hoe werkt airhockey?

Airhockey kan alleen worden gespeeld op een daarvoor bestemde tafel. Twee spelers hebben elk een zogeheten ‘pod’ tot hun beschikking waarmee ze de puck kunnen wegschieten. Het is de bedoeling punten te scoren door met de pod de puck in het doel van de tegenstander te krijgen. Meestal wordt er tot een bepaald aantal punten gespeeld, waarna één van de spelers het potje wint. De puck glijdt over de tafel doordat er lucht uit de speeltafel komt. Hierdoor wordt de puck gedragen en verloopt het spel razendsnel. Je moet een goed reactievermogen hebben om te winnen met airhockey. Het spel kan door spelers van elke leeftijd worden gespeeld, zodra ze in staat zijn de pod op de tafel te bewegen. Er zit geen limiet aan het aantal potjes dat gespeeld kan worden. Het is vaak wel noodzakelijk per potje te betalen als je gebruik maakt van een tafel in een café. Eigenaren vragen dan vaak één tot twee euro per potje airhockey. Veel spelers die van pool houden wisselen een potje hockey af met pool. Een potje spelen biedt zeker afleiding en ontspanning. Een airhockey tafel is dan ook een goede aanwinst voor op kantoor, voor wat plezier tussen het werken door. Waar je ook een dergelijke tafel voor nodig hebt, je vindt altijd een goede airhockey tafel via airhockeytafels.nl. 

Mogelijkheden en soorten tafels

Bij airhockeytafels.nl vind je meerdere varianten van de traditionele tafel. De volgende producten zijn terug te vinden in het assortiment:

  • professionele tafels
  • mini-tafels
  • tafels met bijzondere vormgeving
  • inklapbare tafels

Daarnaast zijn er ook varianten te koop die in de meeste speelhallen en cafés te vinden zijn. Een airhockey tafel is al verkrijgbaar vanaf enkele tientallen euro’s. Een professionele tafel kost wat meer. Als je je bestelling plaatst kun je deze al binnen 48 uur verwachten. Daar krijg je altijd accessoires zoals de pods en pucks bijgeleverd, zodat je direct kunt beginnen met spelen. Heb je vragen of kom je problemen tegen? Dan doe je gewoon een beroep op de uitstekende service van airhockeytafels.nl. Als je via deze website een tafel bestelt kun je er zeker van zijn dat je tafel lang mee gaat. Het spel kan best intensief zijn, dus de tafel waarop dit spel gespeeld wordt moet van voldoende kwaliteit zijn. Dat is bij alle varianten van de tafels het geval. Meer weten over alle producten? Kijk op de website of neem contact op voor meer informatie. 

Reageren is niet mogelijk