Engelse les voor volwassenen

Bij Masterclass English horen ze het steeds vaker: Volwassenen die niet zo goed Engels spreken en dit graag zouden verbeteren. Masterclass English is een instituut voor Engelse les op elk niveau, en biedt deze lessen aan aan zowel kinderen als volwassen. Het maakt helemaal niet uit wat jouw niveau en jouw kennis van de Engelse taal is, bij masterclass English kun je terecht voor Engelse les op elk niveau. Ook als je dus nog een echte beginner bent en nog helemaal niets weet van de taal, de uitspraak en de grammatica, kun je starten bij Masterclass English. Ze delen je dan in in een klas met mensen met hetzelfde level, waardoor je je niet onnodig dom voelt door het feit dat je nog helemaal niets weet. Overigens is dat iets dat veel mensen ervan weerhoudt om Engelse les te nemen; het feit dat ze echt nog bij het begin moeten beginnen. Volgens Masterclass English is dit echter helemaal geen schande. Er zijn super veel volwassenen die helemaal geen Engels spreken, en het is echt niets om je voor te schamen. Sterker nog, als je echt een beginner bent op het gebied van Engels spreken zul je merken dat je snel progressie maakt. Het alfabet en de basis van de Engelse taal zijn helemaal niet moeilijk en al na enkele weken zul je dingen gaan oppikken uit bijvoorbeeld Engelse films en teksten. Engelse les bij Masterclass English slaat echt snel aan!

Waarom Engelse les nemen?

Engels spreken heeft in de huidige tijd super veel voordelen, of je nu volwassen bent of nog niet. Wanneer je Engelse les bij Masterclass English neemt zul je zien dat je al binnen de kortste keren meer gaat begrijpen van alles wat je in het Engels tot je krijgt in het dagelijks leven, zoals:

  • Films en series, bijvoorbeeld op netflix
  • Reclame posters 
  • Gesprekken van buitenlanders
  • Radioboodschappen in het Engels

De Engelse taal is werkelijk niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, en dus is het zeker verstandig om jezelf er een handje bij te helpen door Engelse les te nemen bij Masterclass English in Rotterdam. Dit is een professioneel scholingsinstituut voor iedereen die graag zijn Engels wil bijspijkeren. Overigens hoef je geen beginner te zijn om te starten met lessen Engels, bij Masterclass English wordt je namelijk ingedeeld in een groep met hetzelfde niveau.

Engelse uitspraak verbeteren

Er zijn veel Nederlanders die eigenlijk prima Engels spreken, maar daarin wel een (soms heel sterk) Nederlands accent in hebben. Deze mensen zijn zeker gebaat bij Engelse les van Masterclass English. Je hoeft namelijk niet bij het laagste niveau te beginnen als je jouw Engels wilt verbeteren. Je kunt er ook voor kiezen om je vooral te richten op converseren en dus veel oefenen met je uitspraak. Dit is vooral interessant voor al die Nederlanders die dus in feite al redelijk goed Engels spreken, en enkel Engelse les willen om aan hun uitspraak te werken. Dit is allemaal mogelijk bij Masterclass English in Rotterdam. Neem gewoon eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken voor lessen Engels op jouw niveau, dan vertellen ze je met alle plezier wat ze voor je kunnen betekenen. 

 masterclassenglish.com/nl/homepage/

Reageren is niet mogelijk