Een stormbaan huren lastig en gevaarlijk? Welnee!

Het bedrijfsuitje komt er weer aan en jij moet zorgen voor een leuk idee. Dat kan lastig zijn en dit komt vaak aan op de mensen die relatief nieuw zijn, omdat het in het algemeen niet als een leuk klusje wordt ervaren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een stormbaan huren, misschien denk je dat dat lastig is. Welnee, hiervoor is de volgende plek dé plek om een stormbaan via te huren: attractie.com. Dus ben jij op zoek naar een spectaculair opblaasbaar hindersnisparcours? Of stormparcours? Je kunt de stormbaan huren via attractieverhuur Moonen. Zij hebben het grootste assortiment attracties van heel Nederland. Niet alleen hebben zij het grootste assortiment van Nederland, ook hebben zij het grootste assortiment attracties van België. Als jij dus een stormbaan nodig hebt voor het volgende personeelsfeestje dan weet jij waar je terecht kunt. Lees verder over waarom het een goed idee is, die stormbaan huren. 

Een stormbaan huren: hoe zorgt dit voor contact tussen personeel? 

Stel je eens voor dat jij een nieuwe medewerker bent. Jij bent een aantal weken aan het werk en je hebt nog niet helemaal de kans gekregen om uit je schulp te kruipen. Hoe zorgt een stormbaan er voor dat het contact soepeler verloopt? Dat is een goede om te beseffen, want het element sport komt aan de orde. Het is algemeen bekend dat bij sporten doorzettingsvermogen en bij teamsport samenwerking is vereist. Dit is ook het geval bij een stormbaan. Je zult elkaar op een informele wijze ontmoeten en vervolgens in het diepe worden gegooid om elkaar te helpen. Die baan oversteken is namelijk niet altijd makkelijk, leert de ervaring. Het leuke is dat je daarna een leuke borrel kunt drinken en als bijvoorbeeld er een prijs wordt uitgedeeld, jij als stille medewerker ineens op een leuke manier in het middelpunt van de belangstelling kan komen te staan. Mits je wint, dat is natuurlijk wel een voorwaarde. Het mooie daarnaast is natuurlijk ook dat iedereen het zelfde avontuur doormaakt. En we kunnen er natuurlijk niet omheen dat iedereen stiekem wel een beetje zenuwachtig is voor de stormbaan. Want niet iedereen kan tegelijkertijd op de stormbaan, er zal ook worden toegekeken. Gelukkig maakt iedereen wel eens fouten en kan er vrijwel door niemand zonder een ongelukje over de stormbaan heen worden gegaan. 

Waar moet ik aan denken als ik een stormbaan wil huren? 

Je zult, als je een stormbaan wilt huren van iets altijd aan bepaalde dingen moeten denken. Onder andere de prijs is belangrijk. Wat kost zo’n baan eigenlijk? De volgende banen met prijzen staan aangegeven op de site:
  • Basejump (dubbel): 595,- excl. btw
  • Adventure Megabaan (2 delen) 615,- exl. btw
  • Crosstrack 290,- excl. btw
Zoals je ziet hoeft het niet perse duur te zijn om zo’n baan te huren. Je kunt voor een paar honderd euro al een hele leuke middag hebben. Maar het is daarnaast ook heel belangrijk om te denken aan bijvoorbeeld de veiligheid, want je wilt natuurlijk niet dat een van jouw medewerkers iets overkomt. Ga daarom altijd van te voren zitten met wat andere mensen om deze dag uit te denken en zo voorkom je vervelende situaties als je een stormbaan gaat huren.

Reageren is niet mogelijk