Zoekt u naar exotic specialities?

Bij Cuno moormann & Zn BV kunt u terecht voor diverse exotic specialities. Het bedrijf is de producent als het gaat om wild- en gevogelte specialiteiten, maar ook exotic specialities. Het bedrijf heeft professionele medewerkers in dienst, een eigen rokerij en een kwaliteitsafdeling op het gebied van wild, gevogelte en exotic specialities. Het bedrijf heeft dus het beste van het beste in huis.

Cuno moormann & Zn BV creëert vernieuwende en tongstrelende eindproducten met de beste prijs en kwaliteit verhouding. Dit is de passie van het bedrijf en de medewerkers en wat zij het liefste doen. Maatwerk en innovatie is de kracht achter het bedrijf en de exotic specialities. 

Het assortiment

Het assortiment bestaat naast wild, gevogelte en exotic specialities ook uit warm en koud gerookte, geproportioneerde, gevulde en gevormde specialiteiten. Daarnaast is een biologisch of scharrelproduct ook mogelijk. Een custom made product, geheel naar uw wensen en ideeën is ook mogelijk. De exotic specialities zijn hierbij een goede toevoeging.

Van hertenbiefstuk en carpaccio tot gerookte kipfilet en gedroogde wild zwijnsham. De tournedos zijn de specialiteit van het huis samen met de gerookte specialiteiten. Daarnaast biedt het bedrijf ook exotic specialities. Vandaag de dag is de consument steeds kritischer en bewuster bezig met het eten, hierop speelt het bedrijf in met haar bestaande wildassortiment. Het eten is puur natuur en het mooiste stukje vlees zonder toevoegingen. Het assortiment bestaat uit:

 • Wild & exotic specialities: hierbij kan u kiezen uit wild zijn, wild zijn usa, haas, hert, ree, bizon, kangoeroe, zebra, struisvogel en krokodil. 
 • Gevogelte: hierbij kan u kiezen uit wilde eenden filet met vel, tamme eendenfilet canette barbarie, houtduiffilet, fazant hen filet, kip, kalkoen, tamme gans/wilde gans, parelhoen en kwartel.
 • Gevormd: hierbij kan u kiezen uit hert tournedos zonder spek, trio tournedos haar hert zwijn, kalkoen tournedos met spek, struisvogel tournedos met spek, zwijnstournedos, parelhoen tournedos en fazant tournedos.
 • Geportioneerd & gevuld: hierbij kan u kiezen uit trio biefstuk haas hert zwijn, wilde zwijnsbiefstuk, herten biefstuk, kalkoenfilet gevuld met tappenade, kipfilet gevuld met dadel/monchou, kipfilet gevuld met geitenkaas/honing, reebiefstuk, hertenfilet en wild zwijnfilet.
 • Warm & koud gerookt: hierbij kan u kiezen uit gerookte lamsham, gerookte kipfilet met vel, gerookte kipfilet enkel zonder vel, gerookte hertenham, gerookte hertenrollade, gerookte wildzwijnsham, gerookte wild zwijnrollade, gerookte houtduiffilet, gerookte kiprollade met vel, gerookte kalkoenfilet zonder vel, koud gerookte stuisvogelrollade, koud gerookte hertenbief, koud gerookte wild zwijnsfilet, gerookte eendenfilet en koud gerookte eendenfilet. 
 • Gegrild & gegaard
 • Gedroogd
 • Vleeswaren & carpaccio’s
 • Biologisch
 • Scharrel
 • Verpakkingen

Kwaliteit

Moormann.nl heeft een strikt gescheiden high-care afdeling waar een topsegment aan eindproducten ontstaat. Het bedrijf heeft een BRC certificaat en werkt comform de Europese regelgeving inzake HACCP. Het bedrijf is in staat om kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren door de hoge hygiënische standaarden die het bedrijf stelt. Dit wordt ondersteund door grondstoffen die zorgvuldig worden uitgekozen en van hoge kwaliteit zijn. Deze grondstoffen worden geleverd door leveranciers uit binnen- en buitenland. Deze distributie wordt grotendeels gedaan met eigen vervoer. Voor de biologische productenlijn heeft het bedrijf een SKAL certificaat. 

Sinds een jaar of vijf worden er geen hele karkassen met wild meer ingekocht. Hiervoor is gekozen op grond van de strenger wordende keuringseisen. Vlees van wild en gevogelte wordt vandaag de dag betrokken van een aantal betrouwbare leveranciers door heel Europa en daarna bewerkt tot tientallen verschillende producten. 

De klanten van Cuno moormann & Zn BV bestaan uit retail, foodserivce, groothandel, horeca inkoopcombinaties, horeca slagers, cateraars en export. 

Reageren is niet mogelijk