Wilt u uw tuin asfalteren laten?

Wij hebben een heel grote tuin en deze is ons eigenlijk al vanaf het begin dat wij in ons huis wonen, een doorn in het oog. Het is namelijk zo dat wij er helemaal niet van houden om onze tuin te onderhouden en daarom is het voor ons ook een grote last om zo’n grote tuin te hebben. Wij hebben daarom de afgelopen jaren eigenlijk helemaal geen aandacht besteed aan onze tuin en wij hebben de boel gewoon de boel gelaten. Dat was echter ook niet de gouden aanpak want inmiddels is onze tuin verandert in een wildernis waar een regulier tropisch oerwoud jaloers van zou worden. Wij hebben daarom een plan gemaakt en dat hebben wij inmiddels ook tot uitvoering gebracht. Wij gingen namelijk onze tuin asfalteren. Wij hadden namelijk behoefte aan een oplossing waar wij lang baat van zouden hebben en je tuin asfalteren is dan een heel goede mogelijkheid. Wij hebben bekeken wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over je tuin asfalteren en wij hebben gezien dat heel veel mensen dit hebben gedaan. Het is namelijk een mogelijkheid om snel van je tuinonderhoud af te zijn en bovendien kan het tuin asfalteren ook leiden tot heel mooie tuinen. Genoeg redenen dus om een keer te kijken waar wij moesten zijn wanneer wij onze tuin wilden asfalteren. Wij hebben even bij ons in de omgeving gekeken om te zien of er een bedrijf was dat voor ons onze tuin asfalteren kon en wij hebben gemerkt dat deze moeilijk te vinden was. Vandaar dat wij ons geluk zijn gaan beproeven op het internet en wij hadden al heel snel een bedrijf gevonden dat voor ons onze tuin asfalteren kon. Dat was heel prettig want hoe sneller wij onze tuin asfalteren konden, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij hebben gezien dat wij het beste in zee konden gaan met de mensen van avema.nl en wij hebben hen daarom meteen even een mailtje gestuurd om aan te geven dat wij graag onze tuin asfalteren wilden en dat wij graag wilden weten wat zij op dat gebied voor ons konden betekenen. 

Wij lieten onze tuin asfalteren door avema Wegenbouw

Wij hadden ons mailtje over het tuin asfalteren nog niet verstuurd, of wij hadden al een uitgebreid antwoord in onze mailbox liggen. Dat was ideaal om te merken en wij zijn dan ook blij dat wij dit bedrijf benaderd hebben om ons te helpen. Wij kregen te horen dat wij voor een heel goede prijs geholpen konden worden. Wij hebben daarom ook meteen groen licht gegeven zodat men snel voor ons aan de slag kon gaan. 

Onze tuin is prachtig geworden 

Het is jammer dat ik u hier geen foto’s kan laten zien van het eindresultaat, want als u van asfalt houdt, dan zult u onze tuin echt prachtig vinden. Kortom:

  • Wij zijn heel snel door dit bedrijf geholpen 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij raden avema Wegenbouw van harte aan 

Kijk voor meer informatie even op de site avema.nl. Daar kunt u ook de contactgegevens van dit bedrijf vinden. 

Reageren is niet mogelijk