Op zoek naar een motorrijschool in Den Haag?

U zult niet de enige zijn die overweegt het motorrijbewijs te halen. Veel mensen dromen van de vrijheid die een motor biedt. Motoren zijn ideale vervoersmiddelen voor mensen die van avontuur houden, gek zijn op de techniek van motoren en mensen die altijd al eens een motorvakantie willen maken. Maak van uw droom een concreet plan, en meld u vandaag nog aan bij een motorrijschool. Bijvoorbeeld in Den Haag, bij motorrijschool Delfin. Motoren worden ruwweg opgedeeld in drie klassen, waarin u een motorrijbewijs kunt halen:

  • licht (A1)
  • middelzwaar (A2)
  • zwaar (A)

Het motorrijbewijs van uw keuze correspondeert met één van deze klassen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het behalen van het motorrijbewijs ‘zwaar’. Hiermee mag u na het behalen van uw rijbewijs de weg op met motoren uit de zwaarste categorie, zoals een 1200cc motor. Liever een lichtere motor? Dat kan natuurlijk ook. Wellicht bent u wat ouder, of heeft u geen interesse in het rijden met een zware toermotor. Dan kan een middelzwaar of lichte motor prima zijn. Informatie over het behalen van een motorrijbewijs verkrijgt u bij uw motorrijschool. In Den Haag kunt u onder andere terecht bij motorrijschool Delfin. Voor meer informatie, het aanvragen van een proefles of de actuele tarieven, kijkt u op de website van deze motorrijschool in Den Haag.

De juiste motorrijschool in Den Haag uitzoeken

Als u uw motorrijbewijs wilt halen hoeft u niet te beschikken over een autorijbewijs. U kunt gewoon starten met het nemen van lessen. Uiteraard hoort het behalen van uw theorie-examen hier ook bij. Het is belangrijk dat het klikt tussen u en uw instructeur. Bij motorrijschool Delfin in Den Haag vindt u daarom zeer ervaren instructeurs die altijd oog hebben voor de individuele leerling. Of u nu een snelle leerling bent of juist veel lessen nodig heeft, onze instructeurs gaan met u mee de weg op en leren u de fijne kneepjes van het motorrijden. Zij voorzien u van passend advies en geven aan wanneer u klaar bent voor het examen. Als je les neemt bij deze motorrijschool in Den Haag kun je altijd gebruik maken van goed onderhouden, nieuwe motoren. Daarbij kun je ook gebruik maken van helmen en motorkleding. Bovendien is het mogelijk in de avond en in het weekend lessen te volgen, en is het mogelijk in Den Haag en Delft te rijden. Ideaal voor leerlingen die in de regio Den Haag of Delft wonen!

Tarieven en pakketten

MotorrijschoolDelfin.nl in Den Haag biedt diverse pakketten aan. Een snelle leerling kan kiezen voor een pakket van zestien lessen, inclusief examen. Wat meer tijd nodig om je rijbewijs te halen? Kies dan voor een pakket van 24 lessen, inclusief examen en online theoriecursus. Mocht je meer lessen nodig hebben kun je na je pakket nog veertien lessen volgen voor een aantrekkelijke prijs, of enkele losse lessen kopen. Bovendien zijn er meerdere betalingsmogelijkheden, is er korting mogelijk voor studenten en is het mogelijk in termijnen te betalen. Bij deze motorrijschool uit Den Haag kun je dus snel en flexibel aan je motorrijbewijs komen. Voor je het weet rijd je als een echte professional over de weg, in Nederland of het buitenland. 

Reageren is niet mogelijk