Wilt u een opleiding hovenier gaan volgen?

Wie het fijn vindt om veel in de buitenlucht aan de slag te zijn, kan misschien heel veel plezier beleven om als hovenier aan de slag te gaan. Uit recent onderzoek onder de Nederlandse bevolking is gebleken dat heel veel mensen een baan in de buitenlucht ambiƫren. Dat is ook niet verwonderlijk wanneer we zien hoe mooi het hoveniersvak alleen al is. Mocht u ook graag in dit vakgebied aan de slag willen gaan, dan willen wij u graag wijzen op onze opleiding hovenier die wij al sinds jaar en dag aanbieden. Tijdens de opleiding hovenier leert u alles over het vak wat u moet weten. Wij willen u dan ook graag uitnodigen om een keer te komen kijken naar onze site omdat wij hier heel veel interessante informatie hebben geplaatst over de opleiding hovenier. U zult zien dat u in een periode die u zelf kunt bepalen, heel veel kennis zult opdoen over hoe u bijvoorbeeld een tuin moet ontwerpen, waar u rekening mee moet houden wanneer u de planten gaat kiezen die u gaat gebruiken, maar ook over hoe u bijvoorbeeld de afwatering in een tuin kunt regelen. Wij kunnen u wegwijs maken in dit mooie vakgebied en wij hopen dan ook dat wij snel een keer iets van u zouden mogen horen. Wij kunnen u heel goed uitleggen wat wij u allemaal kunnen leren. Wij werken altijd met docenten die zelf vele jaren ervaring hebben binnen dit vakgebied en zij zijn allemaal zeer goed in staat om hun kennis op u over te brengen. Hierdoor leert u dus niet alleen alles over de theorie van het werken in dit veld, ook leert u de fijne kneepjes van het vak die u nooit in een boek zou kunnen vinden. Wij hopen dan ook dat u zich snel bij ons wilt komen inschrijven voor de opleiding hovenier. Kijk vandaag nog even op Terratrainingen.nl voor meer informatie.

Tijdens onze opleiding hovenier leert u de fijne kneepjes van het vak

Wanneer u besluit om bij ons een opleiding hovenier te komen volgen, kunt u er zeker van zijn dat wij u gedegen opleiden tot zelfstandig hovenier. Wij mogen ieder jaar weer heel veel mensen verwelkomen voor onze opleiding hovenier en na een aantal jaar werkt het merendeel van deze mensen in het vakgebied waar zij in terecht wilden komen. Tijdens de opleiding hovenier zullen wij alle belangrijke aspecten behandelen die nodig zijn om dit vak goed te kunnen uitvoeren. Wij zullen u alles vertellen over de benaming van alle planten en voor welke grondsoorten deze het meest geschikt zijn. Ook zullen wij u leren over hoe u veilig kunt werken. U moet namelijk vaak met grote machines werken en het is belangrijk om te weten hoe u tijdens het werken met deze machines uw eigen veiligheid kunt garanderen. Vandaar dat wij in onze opleiding hovenier ook een module aan veilig werken hebben gewijd. Mocht u meer over de opleiding willen weten, dan raden wij u hier nogmaals aan om snel een keer naar Terratrainingen.nl te komen kijken.

Wij bieden u de begeleiding die u nodig heeft

Wanneer u moeite heeft met studeren omdat u bijvoorbeeld dyslexie heeft, hoeft dat u niet te weerhouden om u bij ons in te schrijven. Wij bieden u namelijk begeleiding op maat. Kortom:

  • tijdens onze leergang behandelen wij alle onderdelen van het hoveniersvak
  • u leert niet alleen hoe u een mooie tuin aanlegt, maar ook hoe u veilig kunt werken
  • schrijf u vandaag nog in via onze site

Kijk snel even op Terratrainingen.nl.

Reageren is niet mogelijk