Eenvoudig je horlogeband opmeten

Toe aan een nieuw bandje voor je horloge? Ook horlogebandjes zijn tegenwoordig online te bestellen. Om het juiste horlogebandje uit te zoeken heb je slechts een aantal gegevens nodig. Waaronder de afmeting voor de nieuwe band. Zelf je horlogeband opmeten is gelukkig heel makkelijk. Op de website van de Horlogebanden Specialist staat duidelijk uitgelegd hoe je het horlogebandje opmeet. Op de pagina ‘horlogeband opmeten’ kun je lezen hoe je exact de juiste maat voor jouw nieuwe horlogebandje kunt achterhalen. Kijk ook naar het bijgeleverde plaatje om zeker te weten dat je de juiste maat hebt voor je tot bestellen overgaat. Er staan ook een aantal dingen waar je op moet letten tijdens het opmeten van de horlogeband op de pagina. Let er bijvoorbeeld op dat oneven maten bijna nooit voorkomen bij horlogebandjes. In de meeste gevallen zal je daarom uitkomen op een even maat voor jouw nieuwe horlogebandje. De meest gangbare maten zijn:

  • 18 mm
  • 20 mm
  • 22 mm
  • 24 mm

De maat die je nodig hebt krijg je door te meten tussen de bandaanzetten (zie voorbeeld op de website). Je meet dus de breedte voor de nieuwe band op. Ook een horlogeband opmeten kun je op deze manier eenvoudig zelf doen.

Zelf horlogeband opmeten en vervangen

De Horlogebanden Specialist helpt je graag om zo snel en eenvoudig mogelijk jouw nieuwe horlogebandje te bestellen en vervolgens ook zelf te vervangen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de eerste stap de horlogeband opmeten. Met behulp van de pagina op de website van de Horlogebanden Specialist gaat dat heel gemakkelijk. Het meten kost weinig tijd en moeite. Noteer de afmeting en ga vervolgens naar de webshop om jouw favoriete horlogebandje uit te zoeken. In de webshop zijn veel opties mogelijk. Naast de horlogeband opmeten zijn er een aantal andere dingen te bepalen. Het gewenste materiaal van het nieuwe bandje bijvoorbeeld. Verder zijn er natuurlijk een groot aantal merken waar je uit kunt kiezen. Van de zeer luxe merken als Rolex en Cartier tot de meer gangbare merken als Fossil en Diesel. Nadat je alle keuzes gemaakt hebt, kun je jouw favoriete horlogebandje gaan bestellen. Voor iedere smaak zijn er meer dan genoeg geschikte opties te vinden. Van de horlogeband opmeten tot de bestelling plaatsen ben je weinig tijd kwijt en voor je het weet heb je het nieuwe product al in huis. Je kunt zelfs een horlogebandenaanzetter bestellen om zelf het bandje te kunnen vervangen. Zo hoef je niet naar de winkel en kun je alles gemakkelijk thuis regelen.

Persoonlijke hulp in de winkel

Houd je er persoonlijk meer van om naar de winkel te gaan en daar persoonlijk geholpen te worden? Ook dat kan natuurlijk. De Horlogebanden Specialist is te vinden in Utrecht. Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn we geopend. Kijk van te voren wel even naar de openingstijden op de website zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Ook je horlogeband opmeten kan geregeld worden in de winkel. Vervolgens kun je in de winkel de verschillende mogelijkheden goed bekijken en proberen. Zo krijg je een goed beeld van het product. Hoewel thuis een horlogeband opmeten heel eenvoudig is, kan het fijn zijn om de producten in het ‘echt’ te zien. Als je toch langkomt in de winkel kan een medewerker natuurlijk ook gemakkelijk de horlogeband opmeten. Ook kun je direct vragen stellen. Je moet er wel even de deur voor uit, maar je krijgt wel direct persoonlijke en uitgebreide service. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij de Horlogebanden Specialist staan we altijd graag voor je klaar om je te helpen.

Reageren is niet mogelijk