Waarom ik wilde afslanken in Breda

Waarom ik wilde afslanken in BredaAl vanaf mijn jeugd ben ik tamelijk zwaar. Het is bij ons echt een familiekwaaltje en dat maakte het voor mij niet altijd gemakkelijker om mijzelf te motiveren om gewicht te gaan verliezen. Vandaar dat ik vroeger ook regelmatig veel te zwaar was. In de afgelopen jaren is het mij echter steeds vaker gelukt om wat kilo’s kwijt te raken en ik ben blij dat ik daar de juiste mensen voor heb kunnen inschakelen. De vrouw die mij het meest geholpen heeft, was Karen. Ik ben Karen tegengekomen nadat een vriendin van mij bij haar onder behandeling was gegaan. Deze vriendin wilde graag afslanken in Breda met behulp van een expert en die expert vond zij in Karen. Omdat ik ook graag wilde afslanken in Breda, ben ik eens gaan kijken of Karen nog ruimte had in haar planning om mij ook te helpen met het afslanken in Breda. Dat bleek heel goed mogelijk te zijn want Karen had nog volop ruimte in haar agenda. Ik heb haar daarom een keer ontmoet en toen hebben wij besproken wat mijn doelen waren. Wat ik heel prettig vond aan Karen, was dat ze meteen heel erg eerlijk was. Ik wilde namelijk graag naar maatje 36 en ik meende dat ik met een heel drastisch dieet waarschijnlijk mijn doel wel zou behalen. Karen vertelde mij meteen dat dit misschien voor de korte termijn het gewenste effect kon brengen, maar dat het op de lange termijn niet was wat mij gelukkig zou maken. Als ik namelijk goed wilde afslanken in Breda, dan moest ik dat gereguleerd aanpakken. Als iets er namelijk heel snel afgaat, dan komt het er ook heel snel weer aan. Dat was iets wat ik al vaak gemerkt had, maar ik had daar eigenlijk nog nooit conclusies aan verbonden. Het stimuleerde mij doorgaans alleen maar om nog strenger te gaan diëten. Vandaar dat ik het zeer kon waarderen dat Karen mij adviseerde om het afslanken in Breda verstandig aan te pakken en om realistische doelen te stellen.

Het afslanken in Breda met Karen is mij heel goed bevallen

Wat ik heel erg prettig vond aan het afslanken in Breda met Karen, is dat zij mij heel erg goed begeleid heeft. Een van de dingen die ik niet gewend was, was dat ze het diëten vooral aangenaam wilde maken. Zij vertelde mij namelijk dat als een dieet heel vervelend is om te volgen, je het waarschijnlijk niet gaat redden als je wilt afslanken in Breda. Vandaar dat zij mij heeft laten zien dat afslanken in Breda helemaal niet vervelend hoeft te zijn. Je moet slechts een aantal dingen aan je eetpatroon veranderen en je moet het sporten leuk maken voor jezelf. Ik kan u zeggen dat ik nooit had verwacht dat het afslanken in Breda zo leuk kon zijn. Ik merkte al heel snel dat ik kilo’s begon kwijt te raken en ik was onder de indruk van het feit dat ik zo snel verschil begon te merken. Dat smaakte dus naar meer, dus ik ben vrolijk doorgegaan met het afslanken in Breda.

Ik voel mij tegenwoordig stukken beter

Nu ik een tijdje geleden mijn leefstijl heb omgegooid, merk ik dat ik veel energieker ben geworden. Ik voel mij heel prettig en bovendien heb ik veel meer energie. Dat alles dankzij de inspanningen van Karen. Kortom:

  • ik voel mij tegenwoordig heel goed
  • ik ben veel gewicht kwijtgeraakt
  • ik ben zeer tevreden over het werk dat Karen geleverd heeft

Kijk voor meer informatie even op InBalansmetKaren.

Reageren is niet mogelijk