Tabletop studio

Hoe is het mogelijk producten als chocola, aardbeien en caramel op smakelijke wijze te promoten? Hier weet de Tabletop studio het antwoord op. Dat is te zien aan de afbeeldingen en video’s op hun website caramelpictures.com. Marcel van der Vlugt is een van de artiesten die beelden zo scherp en pakkend mogelijk op beeld kan krijgen, zodat deze een geweldige indruk achterlaten bij de kijkers. Bij promotie is het de bedoeling de producten nog mooier op beeld te hebben. Alleen vereist dat voor voedingsproducten nog meer toepassingen om dit voor elkaar te krijgen. De Tabletop studio is een productiebedrijf in Nederland voor het maken van advertenties voor televisie en overige media. Zij krijgen het voor elkaar advertenties te creëren die van het beeld af spatten, dankzij de uitgebreide techniek die zij in huis hebben. Uiteraard komt deze techniek tot stand dankzij de creatieve breinen van producenten als Marcel van der Vlugt. Niet voor niets is Caramel Pictures inmiddels een bekende productiemaatschappij door geheel Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Daarnaast hebben ook landen als India de creaties van deze tabletop studio ontdekt. Het werk van mensen als Marcel van der Vlugt komen tot stand in de studio in Amsterdam. Dankzij de grote ruimte en uiteenlopende faciliteiten kunnen zij daar de mooiste advertenties samenstellen.

Marcel van der Vlugt, brengt mensen in beeld

Het lijkt eenvoudig om met mensen een mooie advertentie te maken met een productiemaatschappij als de tabletop studio. Ook hierbij kan de beste techniek een handje helpen om de meeste creatieve ideeën werkelijkheid te maken en deze op televisie uit te laten beelden. Wanneer iemand dit voorlegt aan Marcel van der Vlugt, dan ontstaat er genoeg inspiratie. Dit uit zich in de volgende creaties die te zien zijn op de website caramelpictures.com:

  • The City, The Beach, The Hague
  • DeLaMar – Sophie
  • L’Oreal Excellence
  • KRO Devil and Angel
  • CliniClowns – Tears

De bedoeling van deze advertenties is dat ze mensen trekken naar een voorstelling. Of kijkers trekken naar een programma of televisieserie. Mensen raken pas geboeid als de advertentie hen ook boeit. Dan zijn ze bereid het programma, de serie, of de voorstelling in zijn geheel te bekijken. Het is aan de tabletop studio en in dit geval Marcel van der Vlugt om een advertentie te maken die gunstig is voor het succes van een programma, voorstelling of serie. Dankzij de mogelijkheden van tabletop studio, kan Marcel van der Vlugt de prachtigste advertenties maken waarbij gespeeld wordt met techniek en realiteit.

De uitzonderlijke techniek

Met de moderne technieken kunnen creatieve breinen zich steeds meer uitleven. Dit is onder meer mogelijk bij de tabletop studio van Caramel Pictures. In de grote studio van Amsterdam staan gigantische uitrustingen waar de makers mee aan de slag kunnen. Voorbeelden hiervan zijn een watertank, camera’s, belichting en post-productiekamers. Alles kan uitgevoerd worden in deze immense ruimte waar alle mooie advertenties beginnen. Tot leven komen is nog niet de juiste uitdrukking. Hier worden stap voor stap de beelden opgesteld die de uiteindelijke advertenties gaan vormen. Marcel van der Vlugt bekijkt welke materialen hij nodig heeft en hoe hij zijn modellen gaat betrekken in de advertentie. In de post-productiekamer van de tabletop studio kan hij alles wat hij vastgelegd heeft op beeld samenstellen. Inmiddels staat de tabletop studio bekend als een van de grootste studio’s van Nederland en tevens als een studio waar de meest memorabele advertenties worden gemaakt. Bekijk de creaties op de website caramelpictures.com. Naast Marcel van der Vlugt werken er nog meer makers bij deze studio om moderne advertenties te maken die geschikt zijn voor de promotie op televisie en op de andere media.

Reageren is niet mogelijk