Volg een workshop vloggen

Volg een workshop vloggenWat is een vlog? De meeste mensen hebben er wel van gehoord, maar weten eigenlijk niet precies is wat het is. Tijd dus om het eens over vlogs te hebben, want in deze tijden kunnen we eigenlijk niet meer zonder. Vlog staat voor video weblog. De term refereert aan een log, in het Nederlands vertaald als ‘dagboek’. Hoewel de meeste mensen wel van een blog hebben gehoord, is de vlog toch nog iets minder bekend. Het verschil tussen een blog en een vlog is dat er bij een vlog gebruik wordt gemaakt van film in plaats van tekst. Een workshop vloggen kun je volgen om deze moderne manier van exposure te integreren in je sociale media. Je kunt een workshop vloggen volgen ten behoeven van je bedrijf of persoonlijke website. De eerste vlogs ontstonden in 2002. Sinds die tijd heeft het vloggen zich razendsnel verspreid naar andere landen. Vandaag de dag is het niet meer weg te denken uit ons sociale media tijdperk. Er zijn mensen die zo goed in het vloggen zijn, dat ze er hun brood mee kunnen verdienen. Vind jij het interessant om te ontdekken hoe jij kunt vloggen en hoe je alles uit je vlog kunt halen? Dan kun je een workshop vloggen volgen. Tijdens een workshop vloggen zul je leren wat het betekent om een filmpje te maken. Voor sommige mensen is de overstap van een blog naar een blog nogal groot. Het is namelijk heel wat anders om jezelf fysiek te laten zien dan met taal. Achter taal kun je je namelijk nog enigszins verschuilen. Een vlog is veel persoonlijker. Je zult dan ook eerst vertrouwd moeten raken met het vloggen door een workshop vloggen te volgen en te leren wat je wel en beter niet kunt doen. Er zijn allerlei handige tips die we je kunnen geven en die je leren om beter te worden in vloggen. Hoe kun je nou een goed filmpje maken en zorgen dat je als bedrijf van een vlog profiteert. Ontdek de mogelijkheden die je hebt tijdens een workshop vloggen en leer 

  • Alles wat je moet weten over het maken van een filmpje
  • De do’s en de dont’s van het vloggen
  • De beste manieren om meer bezoekers te genereren

Workshop vloggen om meer traffic te genereren

Steeds meer bedrijven en ondernemers zijn zich bewust van het feit dat sociale media een onderdeel zal moeten vormen van je marketing strategie. We hebben gezien dat Instagram steeds meer impact heeft op het gedrag van consumenten. Een workshop vloggen kan je helpen om te ontdekken hoe je de vlog in kunt zetten om bijvoorbeeld meer bezoekers naar je website te halen. Veel mensen die kiezen voor een workshop vloggen geven te kennen dat zij heel veel leerden over de mogelijkheden die je hebt bij het ontwikkelen van een blog. Er valt heel wat te leren in een workshop vloggen. 

Ga naar www.edutones.com

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de vlog. Wil je leren hoe je een goed filmpje kan maken waar mensen graag naar kijken en dat mensen tot actie aanzet? Dan is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen met Edutones. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en haal alles uit je sociale media kanalen. In deze tijden kun je niet meer zonder. Het is een feest om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en iedereen kan het leren. Vloggen kan jouw nieuwe ontdekking zijn. Ga naar de website en neem contact op met Edutones, de eerste stap naar jouw vloggersbestaan.

Reageren is niet mogelijk