Vindt hier de gegevens van de klantenservice van KPN

De klantenservice van KPN is voor u als klant wellicht erg belangrijk. U wilt hen spreken als u vragen hebt over:

  • Uw abonnement,
  • Over bepaalde storingen bij u in de buurt,
  • Omdat u gebruik wilt maken van een van hun reclames en kortingen,
  • Of omdat u een zakelijk vraag hebt.

Wat de reden dan ook mag zijn om de klantenservice van KPN te spreken, er zijn verschillende manieren om de klantenservice van KPN te bereiken. Sterker nog, voor verschillende vragen zijn er zelfs verschillende diensten. Omdat u op de website van KPN misschien niet het juiste nummer kunt vinden is het verstandig om eens op onze website te kijken: deklantenservice.nl. We hebben als doel om de consument te helpen bij het vinden van de juiste adres- en voornamelijk contactgegevens van zeer uiteenlopende bedrijven, instellingen en diensten. Dat geldt voor zowel mensen in het binnenland als buitenland en voor zowel particulieren als bedrijven. De klantenservice van KPN weet u dankzij onze website snel te bereiken, dus waar wacht u nog op? U wilt immers zo spoedig mogelijk dat een televisie-, telefoon- of internetstoring bij u in de buurt wordt verholpen.

De klantenservice van KPN wil u helpen bij al uw telecommunicatieproblemen

U kunt op diverse manieren de klantenservice van KPN bereiken. Als er een vestiging van KPN bij u in de buurt is dan kunt u daar naartoe gaan. Als er geen haast bij is dan kunt u hen een e-mail sturen. Maar de meeste mensen hebben echter wel haast en bellen daarom het liefste even met de klantenservice van KPN. Op onze website vindt u diverse nummers van de klantenservice van KPN. het kan daardoor wat verwarrend zijn. Wilt u daarom onze hulp inschakelen? Dan kunt u het telefoonnummer van onze eigen klantenservice gebruiken. Onze medewerkers kunnen u rap doorverbinden met de service van KPN die u nodig hebt. U kunt tevens de verschillende bandjes lezen op onze site. Die hebben we in zijn geheel uitgeschreven. Leest u het even door en noteer de code die u moet intypen zodat u niet naar het bandje hoeft te luisteren. Dat scheelt u erg veel tijd en geld. Hebt u een foutje ontdekt? Geef dit dan even aan ons door zodat onze service up to date blijft. Zoals we al eerder aangaven kunt u verschillende nummers van de klantenservice van KPN vinden. Dat heeft te maken met het feit dat er verschillende diensten zijn. Zo is er het algemene nummer voor vragen van particulieren. maar ook een nummer voor zakelijke vragen. Misschien hebt u een vraag die u stelt vanuit het buitenland of wilt u het hoofdkantoor spreken. Al deze gegevens vindt u vermeld op onze website.

We bieden u een keur aan informatie over bedrijven, diensten en instellingen

Niet alleen kunt u hier de gegevens van de klantenservice van KPN vinden. U kunt zelfs uw eigen bedrijf aanmelden, dan wordt u binnenkort ook weergegeven op onze gratis te gebruiken website. Vergeet u niet om deze website op te slaan? Want u hebt wellicht ook weleens de behoefte om een bouwmarkt, verzekeraar of vakantiepark te bellen. Dan hebt u nu een handige site waarmee u al die gegevens in een handomdraai mee kunt vinden. In die zin kunt u deze site beschouwen als de moderne variant van de Gouden Gids of het telefoonboek. Met meer opties en meer informatie. Het is overigens verstandig om ook ons telefoonnummer op te slaan. Mocht u geen internet hebben maar zoekt u wel een nummer dan verbinden we u snel door naar de klantenservice die u verder kan helpen!

Reageren is niet mogelijk