Gietvloer geschikt voor in huis

Moeten de vloeren in jouw woning vervangen worden en ben je nu aan het nadenken over welk materiaal je daar het best voor kunt gebruiken? Dan moet je absoluut eens de mogelijkheid tot het leggen van een gietvloer overwegen. Bij velen zal dit niet echt een bekende optie zijn, maar daar zal waarschijnlijk snel verandering in komen. Het heeft namelijk zoveel voordelen te bieden, dat het echt de moeite waard is om voor te kiezen. Natuurlijk zijn er veel andere mogelijkheden die ook meer bekendheid genieten dan de gietvloer. Je kunt dan denken aan tapijt, wat lastig schoon te maken is maar tegelijkertijd heerlijk zacht is aan je voeten. Ook kun je denken aan vloerplanken van hout, die een warme uitstraling geven, maar die ook goed onderhouden moeten worden om er mooi uit te blijven zien. En ook tegels zijn natuurlijk een optie, met hun grote voordeel van gemakkelijk te reinigen, maar met weer het minpuntje dat ze koud aanvoelen en dat ze zo hard zijn. Wat de beste keus is voor jou, dat hangt natuurlijk helemaal af van je eigen voorkeuren en van wat goed bij jouw huis past. Maar je moet in je overweging dus zeker niet vergeten om ook de optie van de gietvloer mee te nemen. Bekijk de website www.decochip.nl.

Voordelen van gietvloer

Wat is nu precies een gietvloer en wat zijn de voordelen ervan? Deze vloeren worden gemaakt van epoxy of van polyurethaan, ook wel kortweg PU genoemd. Deze materialen worden vloeibaar aangebracht en vervolgens verdeeld over de hele ruimte. Welke voordelen hebben deze vloeren nu? Ze hebben als pluspunt te bieden dat:

  • ze helemaal naadloos aangebracht kunnen worden van wand tot wand
  • ze waterdicht zijn en daarmee dus geschikt zijn voor iedere ruimte in huis
  • ze nooit echt koud aanvoelen en dus comfortabel voor de voeten zijn
  • ze slijtvast zijn en er dus lange tijd mooi uit blijven zien
  • ze gemakkelijk schoon te maken zijn
  • ze hoog belastbaar zijn

Er is dus zeker genoeg reden om de optie van de gietvloer op zijn minst te overwegen. Een groot pluspunt is natuurlijk dat je dit vloertype in iedere ruimte van je woning kunt gebruiken, alhoewel het voor de badkamer verstandig is om te kiezen voor een variant die extreem goed vocht kan verdragen. Zo kun je overal in huis dezelfde sfeer doortrekken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de vloer naadloos over de hele verdieping door te laten lopen, drempels zijn niet noodzakelijk! Neem dus zeker de gietvloer eens in overweging als je nadenkt over nieuwe vloeren voor jouw woning.

Decochip biedt goede kwaliteit tegen voordelige prijs

Ben jij ook overtuigd van de vele voordelen die de gietvloer jou kan bieden en zou je graag meer willen weten over de aanleg en de kosten hiervan? Neem dan eens een kijkje op de website van Decochip. Zij zijn een echte expert op dit gebied. Misschien denk je dat je iemand in moet huren om een dergelijke vloer aan te leggen, maar hoewel dit zeker een mogelijkheid is, is het niet noodzakelijk. Je kunt het namelijk ook heel goed zelf doen. Bij Decochip vind je alle benodigdheden voor het aanleggen van een gietvloer, van de PU of epoxy tot de materialen die je voor het aanbrengen ervan moet gebruiken. Ook voorzien zij jou graag van meer informatie over dit product en het aanbrengen ervan. Een groot voordeel van voor hen kiezen is ook dat je materialen van een uitstekende kwaliteit krijgt, zonder dat je hiervoor veel betaalt. Dat maakt de gietvloer ook nog eens tot een voordelige keus. Reden genoeg dus om op zijn minst deze optie voor jouw huis te overwegen! Lees meer..

Reageren is niet mogelijk