Vind het beste abonnement door sim only te vergelijken

Als je een smartphone hebt, en als je een millenial bent en in 2019 leeft dan heb je die, dan heb je daar een abonnement voor nodig. Veel mensen kiezen voor een abonnement met een smartphone. Het idee is dat je de telefoon afbetaald via een vast bedrag per maand en daarbij komen nog extra kosten zodat je genoeg belminuten en MB’s hebt om de smartphone te kunnen gebruiken. De tijdsduur van het contract is meestal 2 maanden en de hoogte van het maandbedrag is afhankelijk van de telefoon. Ben je tevreden met een Samsung die al een paar jaar op de markt is, dan is de waarde van die telefoon ook lager. Daardoor gaat je maandbedrag omlaag. Zulke abonnementen kun je krijgen met maandbedragen van rond de 20 euro. Wil je echter het nieuwste van het nieuwste, dan kun je ook een abonnement nemen met de nieuwste iPhone. Maar aangezien dat een vrij dure smartphone is, moet je dan wel rekenen op een maandbedrag van 40 of 50 euro. Als je inderdaad een liefhebber bent van nieuwe dure telefoons, dan is dit een prima optie. Je hoeft immers niet een groot betalen in één keer te betalen voor je telefoon en je hebt vaak ook meteen heel veel MB’s, zodat je altijd kunt internetten. Na 2 jaar kun je het abonnement weer verlengen en de nieuwste smartphone uitzoeken. Ben je echter niet zo’n fan van het nieuwste van het nieuwste en ben je meer gericht op een voordelig abonnement, dan wordt een sim only optie juist weer aantrekkelijk. Met een sim only abonnement betaal je immers alleen voor de belminuten en de MB’s. Je hoeft je telefoon dus niet af te betalen. Je kunt je oude telefoon dus gewoon gebruiken, zolang deze nog prima functioneert. Als je nog geen telefoon hebt, dan zou je ook een goedkope smartphone kunnen kopen in combinatie met een sim only abonnement. De vraag is dan wel even welk abonnement geschikt is. Daar kom je het snelste achter door sim only te vergelijken. Sim only is over de hele linie genomen goedkoper dan een abonnement met telefoon omdat je immers geen telefoon hoeft af te betalen. Maar je kunt alsnog een relatief duur sim only abonnement nemen als je bijvoorbeeld heel veel MB’s wilt of snel internet. In die zin kan een sim only abonnement duurder zijn dan een heel goedkoop abonnement met een smartphone. Daarom is het handig om gewoon even sim only te vergelijken, zodat je precies ziet wat de verschillende prijzen zijn en ook wat je daarvoor krijgt. Goedkoop is mooi, maar als je slechts 500 MB internet krijgt, terwijl jij hele dagen van je 4G verbinding gebruik maakt, dan is dat uiteraard geen geschikte optie.

Sim only vergelijken doe je via simonly.com

Het is onbegonnen werk om elke aanbieder individueel te bekijken en dan zelf sim only te vergelijken. Je hebt geen overzicht en het kost allemaal tijd. Daarom doe je er goed aan om sim only te vergelijken via simonly.com. Via deze site zie je alle aanbieders op een rij en zie je meteen wat de kosten zijn, welke goedkoop of erg prijzig en wat je krijgt per sim only abonnement. Sim only vergelijken wordt zo dus heel gemakkelijk en binnen een minuut kun je meteen de juiste keuze maken. Dus maak het jezelf gemakkelijk en ga sim only vergelijken via simonly.com.

Alle aanbieders op een rijtje

Als je sim only gaat vergelijken via simonly.com, dan zie je dus meteen ook alle aanbieders bij elkaar. Denk aan de bekende aanbieders als:

  • Tele2
  • Simpel
  • Simyo

Reageren is niet mogelijk