Speciale terrasplanten voor onze klanten

Speciale terrasplanten voor onze klantenWij zijn als bloemist met name gericht op het verkopen van bloemen en planten voor binnen. Nu komt het nog wel eens voor dat we ook bloemstukken maken voor buiten, met name ook voor bruiloften en uitvaarten, maar we kregen gek genoeg steeds vaker de vraag of de Calandiva en Kalanchoe geschikt waren voor op het terras. We wisten dat deze planten ook wel eens als terrasplanten werden gebruikt, maar toen de vragen bleven komen hebben we eens wat meer informatie opgezocht op www.maasluiden.nl, de leverancier van deze planten als terrasplanten. Maasluiden Potplanten is binnen onze markt erg bekend.

  • Ze leveren bloeiende kamerplanten
  • Kweken verschillende soorten en kleuren
  • Bieden hoogstaande kwaliteit
  • Zijn een autoriteit op het gebied van deze terrasplanten

De terrasplanten die we hier dus wel eens eerder hadden aangeschaft hebben wij hoofdzakelijk voor gebruik binnenshuis aangeboden aan onze klanten. Nu steeds meer mensen deze planten als terrasplanten ontdekken hebben we contact opgenomen met Maasluiden Potplanten. We kunnen met deze terrasplanten namelijk ons assortiment verrijken en dat hebben we dan ook gedaan.

Onze klanten vragen om deze terrasplanten

De terrasplanten van Maasluiden Potplanten zijn erg bekende planten die veel mensen in huis hebben gehad. Of het nu gaat om een enkele plant in een potje of een plant in een grote bak met plantenarrangementen, het blijft een aantrekkelijk plantje dat door zijn mooie en rijke bloei populair is. Nu de klanten ons steeds vaker weten te vinden voor deze planten om ze als terrasplanten te gebruiken, merken we ook dat de plant veel populairder begint te worden bij een jonger publiek. Vooral mensen die een terras of balkon hebben dat relatief zonnig is gelegen en die op zoek zijn naar een plantje dat volop in bloei is, maar weinig onderhoud vergt, houden van deze terrasplanten. We kunnen ze daarin geen ongelijk geven. Met name de eerder genoemde Calandiva en Kalanchoe zijn planten die heel weinig onderhoud nodig hebben. De bloei kan ook behoorlijk lang voortduren, vooral als regelmatig de uitgebloeide knoppen worden verwijderd. De bloemen kunnen zowel binnen als buiten prima gedijen en dat maakt het een heel veelzijdig plantje. Daarnaast hebben we bij Maasluiden Potplanten ontdekt dat deze planten er in verschillende formaten zijn. We hebben tegenwoordig dit soort planten in ons assortiment die zeker niet onderdoen voor het formaat van een grote bolchrysant of grote margriet of hortensia. Juist door het mooie glanzende blad en de compacte trossen met gekleurde bloemen zijn deze planten weer eens wat anders om op je balkon of terras te plaatsen. We hebben zelfs een horecagelegenheid verderop in de straat een aantal van dit soort planten verkocht. Zij hebben deze ook op het terras geplaatst en dat ziet er heel vrolijk u it. De verscheidenheid aan kleuren maken het ook nog eens erg aantrekkelijk om deze planten buiten te gebruiken.

Onze klanten zijn erg tevreden

We nemen nu tegenwoordig regelmatig deze terrasplanten af van Maasluiten Potplanten en niet alleen meer op aanvraag van onze klanten. We hebben ze nu in het assortiment met verschillende formaten en kleuren en bieden deze planten ook aan als planten die geschikt zijn voor op het terras. Het gebeurt regelmatig dat er mensen binnenlopen en vragen of het wel klopt wat er op het bordje staat. Ze kennen de plant alleen van het gebruik voor binnen op de salontafel of vensterbank, maar ze zijn dan vaak blij verrast als we ze vertellen dat deze planten ook heel erg geschikt zijn voor het gebruik buitenshuis. Vrijwel altijd kopen deze mensen dan enkele van deze planten en ze komen vaak ook nog even terug voor meer. Dat zijn tevreden klanten waar wij van houden.

Reageren is niet mogelijk