Pools leren? Meld je aan bij Talencentrum Ewa

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen door je aan te melden voor een taalcursus, zoals Pools? Weet je alleen nog niet waar je het beste terechtkunt? Meld je aan bij Talencentrum Ewa, waar je te maken krijgt met professionele vakmensen die jou als geen ander de taal kunnen bijbrengen op een fijne manier. Voor welke cursussen kun je je eigenlijk aanmelden bij dit talencentrum? Hieronder vind je het complete aanbod:

  • Nederlands voor Polen, beginnerscursus
  • Nederlands voor Polen, cursus voor gevorderden
  • Engels voor Polen, beginnerscursus
  • Engels voor Polen, cursus voor gevorderden

Uiteraard heeft dit talencentrum een website waar je alle informatie op kunt vinden. Neem gelijk een kijkje op http://www.talencentrum-ewa.com/. Daar lees je bijvoorbeeld dat ze cursussen op kleinschalig niveau aanbieden. Ook vind je er dat ze veel waarde hechten aan het in de praktijk leren. Ook is er geen vaste structuur. De lessen worden aangeboden op een manier die bij jou past. Klinkt dat interessant? Bezoek dan de site en ontdek de mogelijkheden. Wil je contact opnemen? Op de site vind je alle contactgegevens.

Daarom heb je een talencentrum nodig

Ken je het dat je iemand ontmoet uit een ander land en het gelijk duidelijk is dat het lastig is om te communiceren? Als twee mensen elk hun eigen taal spreken, verstaan ze elkaar vaak niet. Op persoonlijk vlak is dat al lastig, maar op zakelijk gebied al helemaal. Stel dat je een baan krijgt in Polen, een land dat je altijd al heeft aangetrokken. Je geniet van de prachtige natuur en je bent al een beetje bekend met de cultuur van het land. Dan komt het moment dat je naar het land verhuist en je je verstaanbaar moet maken. Zelfs het kopen van een brood kan dan al moeilijk zijn. Mensen kijken je vreemd aan en hebben misschien ook weinig geduld met je. Andersom kan het ook lastig zijn. Je wilt zo graag dat ze je begrijpen, maar het lukt maar niet. Het is daarom altijd goed je goed voor te bereiden voordat je naar een ander land gaat. Overigens is dat niet alleen handig, het getuigt ook van respect. De bevolking vindt het maar al te fijn als je in ieder geval je best hebt gedaan, en nog steeds doet, om je de taal eigen te maken. Ben jij iemand die om welke reden dan ook een taal onder de knie wilt krijgen? Dan heb je een talencentrum nodig, waar je te maken krijgt met docenten die jou op een goede manier de taal willen en kunnen leren. Een talencentrum waar je je thuis voelt en waar je de juiste tools krijgt aangereikt.

Voor iedereen die een vreemde taal wil leren

Om deze reden is het je aanmelden bij Talencentrum Ewa een goed idee. Hier kun je bijvoorbeeld terecht als je Pools wilt leren, of als Pool Nederlands wilt leren. Want andersom is het vaak ook niet makkelijk om als buitenlander in Nederland aan het werk te willen, maar dat je de taal niet machtig bent. Je kunt zelfs als werkgever je aanmelden om Pools te leren, zodat je om jouw beurt kunt communiceren met je werknemers. Er zijn bijvoorbeeld heel wat Polen werkzaam in ons land, zoals in de tuinbouw. Bij het bovengenoemde talencentrum heb je trouwens geen voorkennis nodig van de taal. Als beginner kun je je hier namelijk ook gewoon aanmelden. Na het volgen van een cursus bij dit Talencentrum ben je in staat om eenvoudige gesprekken aan te knopen. Je kunt trouwens privéles krijgen, of je aanmelden voor groepslessen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Reageren is niet mogelijk