Reclameborden

Opvallende reclameborden bedrukken kan in allerlei soorten en maten bij Drukwerkdeal.nl. Wanneer je een bord wilt bestellen, dan ontdek je hoeveel uitvoeringen beschikbaar zijn voor allerlei soorten gelegenheden. Van lichte borden tot aan stevige borden die tevens bestendig zijn voor extreme weersomstandigheden. Allemaal kunnen ze voor jou en jouw evenement afgedrukt worden. Ook hiervoor kan jij je eigen ontwerpen aanleveren om de borden passend te maken aan jouw bedrijf, promotie en uitstraling. Drukwerkdeal.nl heeft allerlei variaties voor de verschillende opties. Niet zo vreemd als je het moeilijk vindt om een keuze te maken. Gelukkig wordt via de informatie-button wel beschreven waarvoor welke materialen het beste geschikt zijn. Zo kan je de borden voor binnen of buiten in ieder geval van elkaar onderscheiden. Om erachter te komen welke materialen er beschikbaar zijn kies je eerst de vorm. De rechthoekige vorm is het meest standaard voor reclameborden bedrukken. Voor de originaliteit is een contour gesneden vorm of de van binnenzijde uitgesneden vorm een geschikte keus. Zodra je de keus hebt gemaakt, wordt al een selectie gemaakt van de beschikbare materialen. Niet alle materialen zijn namelijk te gebruiken voor alle vormen. Gelukkig maakt Drukwerkdeal.nl al direct duidelijk welke overblijven. Zo is het voor iedereen mogelijk de instellingen te bepalen voor reclameborden bedrukken.

Reclameborden bedrukken voor binnen en buiten

Hoewel promoties tegenwoordig steeds meer via het internet en de sociale media plaatsvinden, blijven de reclameborden bedrukken nog steeds nodig. Denk daarbij aan reclame op evenementen of andere gelegenheden om aandacht te trekken voor jouw actie of diensten. Met alleen internet bereik je dan nog niet voldoende. Verder is het ook leuk om bij feesten of bedrijfsgelegenheden mooie borden op te hangen die representatief zijn voor de sfeer en de organisatie. Bij Drukwerkdeal.nl kan je reclameborden bedrukken voor de totale aankleding, dankzij de veelzijdigheid in de materialen:

  • Foamboard: een bord met twee gladde witte kartonnen platen met een schuimlaag in ertussen. Het is licht van gewicht. Daardoor wel makkelijk te verplaatsen, maar minder stevig.
  • Trespa: dit zijn twee stevige witte platen met een harde kern ertussen. Het is niet buigzaam en gaat heel lang mee. Perfect voor zowel binnen en buiten.
  • Forex: iets steviger dan foamboard en gemaakt van twee gladde witte PVC-platen met hard schuim ertussen. Het is stevig materiaal, maar wel licht qua gewicht. Deze kan je binnen en tijdelijk buiten zetten. Voor extreme weersomstandigheden is deze minder geschikt.
  • Dibond: gemaakt van twee gladde witte aluminiumplaten met een harde kern ertussen. Het is stevig, maar wel licht. Ideaal voor binnen en voor buiten.

Reclameborden bedrukken kan in verschillende formaten. Voor ieder materiaal geldt weer een ander formaat. Wil je een groot bord? Dan is re-board aan te raden met afmetingen van 155 bij 315 centimeter of de plexiglas van 150 bij 290 centimeter. De trespa en foam hebben de kleinste maten van 120 bij 290 centimeter en 130 bij 290 centimeter.

Maak je bord compleet

Reclameborden bedrukken gebeurt aan de hand van full color met de CMYK-kleuren. Dankzij de kwalitatieve inktjetprinters is Drukwerkdeal.nl in staat om reclameborden bedrukken uit te voeren zoals jij hebt opgegeven. Nog beter is om jouw bord te voorzien van een goede luxe afwerking. Dit wordt met glans- of matlaminaat gedaan. Helemaal als het bord buiten staat, biedt deze afwerking een goede bescherming. Jouw bord doorstaat dan de dag en kan nog langer mee. Drukwerkdeal.nl kan er ook voor zorgen dat het bord helemaal aangepast is op jouw omstandigheden. Zo kunnen ze boorgaten erin verwerken bij de reclameborden bedrukken en afstandhouders meeleveren. Het laatste is een ophangsysteem en is met name nuttig als je meerdere borden bestelt.

Reageren is niet mogelijk