Op zoek naar een e-smoker?

Wilt u als roker minderen of overgaan op de gezondere variant van sigaretten? Dan bent u bij ea-sigaret aan het juiste adres. Een e-smoker is een goede vervanger en kan tevens helpen om helemaal van het roken af te komen. 

E-smoker starterset 

Om meteen goed te beginnen aan een poging minderen of helemaal stoppen met roken is een e-sigaret starterset de beste keus. Vooral als u wilt overstappen van roken naar dampen en nog onervaren bent is een starterset handig. Er zijn namelijk veel modellen die niet geschikt zijn. Zo’n starterset bevat alles om te beginnen met elektrisch roken. Wel moet u apart nog e-liquid bestellen zodat u de e-smoker ook echt kan gaan gebruiken. Er zijn vaak twee soorten elektrische sigaretten:

  • Mouth to lung (MTL)
  • Direct lung (DL)

Bij een MTL e-smoker wordt de elektrische sigaret net als gewone sigaret gebruikt. Bij een DL e-smoker wordt de e-sigaret net als een waterpijp gebruikt. 

Kies de beste elektrische sigaret

In ons assortiment hebben wij verschillende populaire merken zoals Aspire, Eleaf, Smok en Wismec. Het is belangrijk om meteen een goede e-smoker uit te kiezen vooral als het de eerste keer is. Dit voorkomt terugval op gewone sigaretten. Kijk dus goed naar de omschrijvingen en de afbeeldingen. Zo kunt u een goed beeld krijgen van de verschillende e-sigaretten. Twijfelt u nog? Of komt u er helemaal niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Die kunnen u verder helpen. 

Type e-sigaret

Er zijn verschillende soorten e-smokers. Zo kan iedereen naar eigen behoefte een bijpassende e-smoker vinden. De typen e-sigaretten in ons assortiment zijn:

  • Eenvoudige elektrische sigaret
  • MTL (mouth to lung)
  • DL (direct lung)
  • AIO (all in one)
  • MOD/Boxmod
  • POD elektrische sigaret
  • Cartridge elektrische sigaret

Omdat er zoveel verschillende soorten zijn is het erg belangrijk om eerst uit te zoeken welke e-smoker geschikt is. Vooral voor onervaren gebruikers kan een e-sigaret gevaarlijk zijn als er aan wordt gesleuteld. Daarom is een starterset ook een goede oplossing. En daarbij komt dat u dan niet alle onderdelen zelf bij elkaar hoeft te zoeken. Net zo makkelijk dus. De luxe variant van de elektrische sigaret is een Mod of een Boxmod. Deze elektrische sigaret kunt u naar eigen wens afstellen. Denk hierbij aan voltage, wattage en temperatuur.  Wilt u een Mod of Boxmod aanschaffen maar heeft u nog weinig ervaring? Kies dan een e-smoker uit de categorie “eenvoudige Boxmod”. Zo kunt u op een veilige manier wennen aan de elektrische sigaret en het dampen. 

E-liquid

Om een e-sigaret te laten werken is e-liquid onmisbaar. E-liquid is een vloeistof die nodig is om te (ver)dampen in uw e-sigaret. De keuze in e-liquid is groot. Er zijn allerlei verschillende soorten smaken en nicotine sterktes. Met meer dan 600 smaken waaronder tabak of yoghurt aardbei is er voor iedereen dus wel een lekkere smaak te vinden. In onze webshop of in de winkel in Haaksbergen leveren wij alleen gecertificeerde e-liquid die door onszelf is getest. Hierdoor bent u verzekerd van lekkere smaken maar ook van een lage prijs. De e-liquids komen uit Europa zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Tevens is de wetgeving anders in Europa dan de rest van de wereld. 

Reageren is niet mogelijk