Hier kun je prachtig houten speelgoed kopen

Toen wij onze tweeling kregen, hebben mijn man en ik besloten dat wij hen zo milieubewust mogelijk wilden opvoeden. Dat bekende dus dat wij hen ook geen plastic als speelgoed wilden geven omdat wij het namelijk niet goed vonden dat onze kinderen misschien plastic deeltjes binnen zouden krijgen. Je ziet namelijk soms in het nieuws vogels of vissen die gestorven zijn aan een overdaad aan plastic dat zij hebben binnen gekregen en alhoewel het met onze kinderen niet zo’n vaart zal lopen qua vergiftiging, leek het ons goed om hen in ieder geval geen plastic speelgoed te geven. Wanneer je dan op zoek gaat naar alternatieven, kom je al heel snel terecht bij houten speelgoed. Ik herinner mij nog van vroeger dat wij ook altijd speelden met houten speelgoed en dat vonden wij altijd heel erg leuk. Wanneer je namelijk met houten speelgoed gaat spelen, wordt je fantasie heel erg geprikkeld omdat je namelijk veel creatiever bezig moet zijn. Ik vind het dan ook wel eens jammer dat heel veel kinderen vandaag de dag alleen maar met tablets en dergelijke worden vermaakt omdat het veel leuker spelen is met houten speelgoed. Vandaar dat wij ook besloten hebben om onze kinderen alleen maar houten speelgoed te geven. De vraag was echter waar wij dit houten speelgoed konden kopen. Wij wilden er namelijk liever geen vermogen aan uitgeven omdat wij niet een heel ruim budget hadden. Een tweeling krijgen is namelijk een dure hobby en dus moesten wij goed op de centen letten. Wij waren dan ook zeer verheugd toen wij de site van Speelgoed Familie vonden. Deze site heeft echt alles voor kinderen wat je je maar kunt wensen en wij zagen dat ze hier ook heel mooi houten speelgoed verkopen. Genoeg reden voor ons om te bekijken wat wij hier allemaal zouden willen kopen. 

Wij konden hier heel voordelig houten speelgoed kopen

Wij vinden het altijd belangrijk dat wij de creativiteit van onze kinderen prikkelen. Vandaar dat houten speelgoed doorgaans ook heel erg geschikt is voor jonge kinderen omdat dit houten speelgoed hen als het ware dwingt om een verhaal te verzinnen wanneer zij ermee spelen gaan. Vandaar dat wij blij waren dat wij op de site van Speelgoed en Familie terecht waren gekomen omdat wij hier heel veel keus hadden wanneer het ging over houten speelgoed. Je kunt hier bijvoorbeeld een houten baan kopen waar je een auto op kunt rijden. Dat was heel leuk voor onze kinderen omdat zij dan eerst zelf nog de baan moesten maken. Wij hebben uiteindelijk dan ook voor deze baan gekozen. 

Goede prijs en een snelle levering

Wij hebben een bestelling geplaatst via deze site en wij werden heel erg snel geholpen. Dat was heel erg prettig om te merken want wij hadden binnen twee dagen ons product in huis. Bovendien konden wij hier kwaliteit voor een lage prijs bestellen. Kortom:

  • Wij hebben hier heel mooie speelgoed weten te vinden 
  • Wij hoefden hier maar weinig voor te betalen 
  • Wij hadden ons product de volgende dag al in huis 

Bekijk het aanbod van deze webwinkel zelf ook een keer. 

Reageren is niet mogelijk