Mooie natuurlijke wenkbrauwen dankzij microblading

Ik laat al een tijdje mijn wenkbrauwen doen met behulp van microblading. Dit is een ideale manier om een mooie natuurlijke wenkbrauw te krijgen. Dit is mogelijk bij het schoonheidsinstituut Beauty Hair Free in Tilburg. Ik was al een tijdje op zoek naar een schoonheidsspecialist die mij hierbij kon helpen, maar ik was nooit echt tevreden met het resultaat. Toen ben ik online gaan zoeken voor een specialist bij mij in de buurt en toen kwam ik op beautyhair-free.nl terecht. Hier werd microblading aangeboden en omdat ik daar nog nooit van gehoord had, ben ik me er eerst in gaan verdiepen.

Wat microblading is

Microblading is een mesjestechniek die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen er weer natuurlijker uitzien. Na een behandeling lijken de wenkbrauwen

  • Voller
  • Meer symmetrisch
  • Meer passend bij je gezichtsvorm

De wenkbrauwen worden om minuscule wijze bekeken en daar waar een haartje mist, bijvoorbeeld door overmatig plukken, wordt individueel een haartje getekend. Dat lijkt een moeizaam proces, maar valt erg mee en het resultaat is dat je zeker anderhalf jaar je wenkbrauwen niet meer hoeft te doen. Het is niet eng of pijnlijk en de resultaten zijn fantastisch. Daardoor is het absoluut de moeite waard om te laten doen. Beauty Hair Free legt er meer over op haar website en is wat dat betreft echt het perfecte schoonheidsinstituut om microblading te laten uitvoeren. Ze werken erg precies en volgens strikte richtlijnen van de GGD. Alles gaat er heel hygiënisch aan toe en er wordt veel uitleg gegeven. Ook is er tijd voor nazorg van de microblading, wat natuurlijk erg belangrijk is.

Beauty Hair Free biedt nog veel meer

Ik ben terecht gekomen bij Beauty Hair Free omdat ik microblading wilde uitproberen, maar het is niet alleen bij microblading gebleven. Deze schoonheidssalon heeft een breed scala aan behandelingen. Feyza Karaaslan, de eigenaresse heeft mij persoonlijk al een aantal tips gegeven en dankzij haar heb ik ook andere behandelingen ontdekt. Ik heb onder andere ook wimperextentions en permanente make up laten aanbrengen en een behandeling voor definitief ontharen ondergaan. Maar ze biedt nog veel meer zoals dermalogica, laserontharing, lipvergrotingen, het bleken van tanden en ze is onder andere ook gespecialiseerd in huidverbetering en hijama cupping. Vooral naar dat laatste ben ik ook nog erg benieuwd. Daar maak ik binnenkort een afspraak voor. Ze is gevestigd in Tilburg en dat is voor mij natuurlijk praktisch omdat ik in dezelfde plaats woon. Daarnaast zijn alle behandelingen erg betaalbaar. Zeker naar verhouding voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt en hoe lang je plezier blijft hebben van je behandeling. En het voordeel is ook dat ze niet alleen vrouwen behandelt. Ik heb toen ik mijn vorige microblading behandeling liet doen gehoord dat mannen ook welkom zijn bij Beauty Hair Free. Ik heb meteen mijn vriend een behandeling cadeau gedaan, want zijn hele rug mocht wel eens flink onthaard worden. Mijn vriend was er erg blij mee en is inmiddels ook al een keer terug gegaan om zijn tanden te laten bleken. Het is toch fijn om één adres te hebben waar we samen naar toe kunnen gaan om diverse behandelingen te laten uitvoeren. Het is fijn dat we daarvoor gemakkelijk via de site een afspraak kunnen maken, of soms bellen we gewoon even. Alle behandelingen zijn op afspraak en dan weet je dat er de tijd wordt genomen voor de behandeling die je neemt. Je wilt echt niet in een behandeling terecht komen waarbij iemand gehaast microblading op je zit toe te passen. Nee, wat dat betreft zijn we bij Feyza en haar mooie schoonheidssalon in erg goede handen.

Reageren is niet mogelijk